Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To ja do nich należę – duphaston, clexane, steryd... aż strach pomyśleć jak bede wyglądać na finiszu, ale teraz najważniejsze jest dla mnie to, żeby utrzymać te ciążę i urodzić zdrowe dziecko.Wzdęcia! U mnie po herbatce z kopru jest lepiej. No i trzeba uważać na to co się je. Ja jestem na duphastonie a on niestety jeszcze lubi pogarszać sprawy gastryczne. Ale są tu dziewczyny, które muszą brać więcej leków i ja je podziwiam, bo jednak sterydy czy clexane to nic przyjemnego. Miłego wieczoru dziewczyny! Ja się pakuje i jutro wyjeżdżam na krótki urlop![]()
Co Wy takie niespokojne? Nie jestem w stanie przewertować tych ponad 87 stron więc wybaczcie ale nakreślcie mi trochę sprawę, proszę.
..no i też miło, że jesteście![]()
Mi również miłoCo Wy takie niespokojne? Nie jestem w stanie przewertować tych ponad 87 stron więc wybaczcie ale nakreślcie mi trochę sprawę, proszę.
..no i też miło, że jesteście![]()
na prawdę ci współczuję, bo zdaje sobie sprawe, że to już jest duże poświęcenie. I już się nie dziwię, że czujesz się taka spuchniętaTo ja do nich należę – duphaston, clexane, steryd... aż strach pomyśleć jak bede wyglądać na finiszu, ale teraz najważniejsze jest dla mnie to, żeby utrzymać te ciążę i urodzić zdrowe dziecko.