U
Usunięty użytkownik 203733
Gość
Ja już bety nie robię... Idę w tyg tylko powtórzyć wynik tsh i czekam za tydz na wizyte.. To będzie wieczność. Martwię się że już ten żółtkowy się nie pojawi.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pare dni w ta czy we wte to mega duza różnica przy tak wczesnej ciąży takze badz dobrej mysli bo wszystko jest na dobrej drodze ze ten pecherzyk żółtkowy sie pojawi tym bardziej ze wylicza to maszyna.Dziewczyny... Byłam u lekarza... Dziś 5+0 i na usg widać pęcherzyk ciążowy o wielkości 8mm. Niestety nie ma w nim jeszcze pęcherzyka żółtkowego... Mam być na wizycie za tydz w pt to będzie 6+1 i wtedy ma się wszystko wyjaśnić. Myślicie, że już powinien być ten żółtkowy? Lekarz kazał nie myśleć negatywnie tylko czekać do następnej wizyty.
Tsh miałam powyżej 2 więc kazał powtórzyć.
Ba! Nawet z zarodkami i być może z serduszkamiMusimy być dobrej myśli, że nasze pecherzyki żółtkowe na następnej wizycie będą już widoczne!![]()
Napewno tylko w dobrą stronę. Ja sobie ściągnęłam aplikacje ciąża i tylko czytam jak rozwija sie kropka na tym etapieJeny ale jaki stres!
Już mi się to przestaje wszytko podobać
Staram się mówić sobie, że co ma być to będzie i tak już nie mam wpływu. Pójdę za tydzień i się dowiem. Albo w tą albo w tą... Damy radę.
Ja też mam jakieś obawy... Ale pytałam lekarza i powiedział "róbta co chceta". Większy problem jest taki że nie mam w ogóle ochotyDziewczyny powiedzcie mi czy wy się przytulacie ze swoimi partneramiszczerze to do tej pory się bałam ale mąż jak mąż
![]()
Jak mnie brzuch nie boli to tak. Później mi się zas pewnie odechce by w 3 trymestrze ochota wrocilaDziewczyny powiedzcie mi czy wy się przytulacie ze swoimi partneramiszczerze to do tej pory się bałam ale mąż jak mąż
![]()