Lusia04
Moderator
To jest bardzo dobry ginekolog a ty z Bielska?Konior Clinic Bielsko Biała. Dr Piotr Dawidmój ginekolog mi go polecił. Jak masz skierowanie to nabadanie na NFZ
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To jest bardzo dobry ginekolog a ty z Bielska?Konior Clinic Bielsko Biała. Dr Piotr Dawidmój ginekolog mi go polecił. Jak masz skierowanie to nabadanie na NFZ
Tak, ja z okolic BielskaTo jest bardzo dobry ginekolog a ty z Bielska?
No właśnie sama się nad tym zastanawiam. Niby mój lekarz prowadzący ciąże jest bardzo dobry i ma certyfikat do prenatalnych ale nie wiem czy nie byłabym spokojniejsza gdyby malucha jeszcze ktoś obejrzał. Tylko wtedy co z książeczką ciąży? Nie chciałabym żeby lekarz prowadzący widział, że jeszcze u kogoś byłam. Kurcze tak teraz to pisząc stwierdzam, że chyba lepiej zaufać jednemu. Stres o maluszka będzie ciągle i nie zmieni tego drugi lekarzDziewczyny, czy wy idziecie na prenatalne tylko do jednego lekarza? Bo ja się waham
Ja w książeczkę nie miałam wpisane nic kompletnie przez lekarza wykonującego badania prenatalne. Wszystko dostałam wydrukowane na papierze, moja pani gin sama sobie uzupelniala co chciała, właśnie z tych papierów.No właśnie sama się nad tym zastanawiam. Niby mój lekarz prowadzący ciąże jest bardzo dobry i ma certyfikat do prenatalnych ale nie wiem czy nie byłabym spokojniejsza gdyby malucha jeszcze ktoś obejrzał. Tylko wtedy co z książeczką ciąży? Nie chciałabym żeby lekarz prowadzący widział, że jeszcze u kogoś byłam. Kurcze tak teraz to pisząc stwierdzam, że chyba lepiej zaufać jednemu. Stres o maluszka będzie ciągle i nie zmieni tego drugi lekarz
To tak jak jaTak, ja z okolic Bielska![]()
Gdzie w Łodzi?Dziękuję! No moja jest polecana właśnie ze względu na badania prenatalne, jedna z lepszych w Łodzi.
Jeszcze może poczekajmy z tydzień czy dwa, część napewno jeszcze dołączy.Co z tym wątkiem zamkniętym?