reklama

Lutowe mamusie 2022

Hej, mogę dołączyć? Póki co jestem na wątku styczniowych mam, ale jest szansa że będę jednak na samym początku lutego. Jutro wizytuje. Jestem po kilku poronieniach i trochę się stresuje niestety. Mam wrażenie, że póki co lekko przechodzę tą ciąże..za wielu objawów nie mam. Jedynie kuje mnie brzuch, co prawda od 2 dnich własnie ustało...i też mnie to martwi
Zapraszamy. Ja też nie mam objawów oprócz tego że bym mogła spać 24/24. Co położę się to nie wiem nawet kiedy zasypiam 😂 przykro mi z powodu strat mam nadzieję że ten rok będzie dla Ciebie dobry o wszystko będzie po Twojej myśli 😊

reklama
duży przyrost, super 😊

Ja robiłam betę 2.06 wyszła 377 i powtórkę 4.06 wynik 970, myśle ze we wtorek na wizycie będzie już coś widać ☺️
Kurcze, jakie Wy macie duże te przyrosty 🙈 ja się cieszyłam że miałam ponad 100% ale widzę że tutaj idziecie na rekord 😁

Też tak się stresujecie przed odczytaniem wyników? Ja powtarzałam betę wczoraj i podałam mężowi dane do logowania po wyniki bo dla mnie to jest straszny moment... Mój ginekolog na wiadomość z wczorajszym wynikiem odpisał że kontrola bety w poniedziałek 🤦‍♀️ myślałam że wyliczy mi kiedy mniej więcej wizyta a każe mi się ciągle kłuć. A ja tak naprawdę mam tylko jedną żyłę zdolną do pobrania krwi 🙈
Ten odczyt wyniku w poniedziałek to już w ogóle będzie zjazd... Znowu każe mężowi sprawdzić 🙄

Hej, mogę dołączyć? Póki co jestem na wątku styczniowych mam, ale jest szansa że będę jednak na samym początku lutego. Jutro wizytuje. Jestem po kilku poronieniach i trochę się stresuje niestety. Mam wrażenie, że póki co lekko przechodzę tą ciąże..za wielu objawów nie mam. Jedynie kuje mnie brzuch, co prawda od 2 dnich własnie ustało...i też mnie to martwi
Witaj i koniecznie daj znać po wizycie! 😉

Super wiadomości z tymi betami! Juz nie mogę się doczekać zdjęć z usg 😊.

Hej dziewczyny właśnie wróciłam z wizyty według lekarza to 5/6 tydzień widać było pęcherzyk ale bez zarodka 🤷🏼‍♀️ Dziewczyny jak wy miałyście ? W którym tygodniu było u was widać zarodek i serduszko ? Beta HCG robiona we wtorek wynosiła 17442.01

mam straszne nudności, mniej więc od 3 dni ciągle... prawie nic nie mogę zjeść, gotować tez nie bo każdy zapach mnie drażni... obym tylko za 2 tyg zobaczyła zarodek z serduszkiem, skoro tak się męczę to niech chociaż będzie powód [emoji30]

Hej dziewczyny właśnie wróciłam z wizyty według lekarza to 5/6 tydzień widać było pęcherzyk ale bez zarodka [emoji2372] Dziewczyny jak wy miałyście ? W którym tygodniu było u was widać zarodek i serduszko ? Beta HCG robiona we wtorek wynosiła 17442.01
u mnie wczoraj 6w1d i tez bez zarodka, ciąża może być młodsza, za dwa tygodnie mam przyjść zobaczyć czy się rozwinie...

Hej dziewczyny właśnie wróciłam z wizyty według lekarza to 5/6 tydzień widać było pęcherzyk ale bez zarodka 🤷🏼‍♀️ Dziewczyny jak wy miałyście ? W którym tygodniu było u was widać zarodek i serduszko ? Beta HCG robiona we wtorek wynosiła 17442.01
Ja w poronionej ciąży miałam widoczny zarodek z bijącym serduszkiem w 6+1. Ale betę miałam też dużo niższą od Twojej i już wtedy słabo przyrastała. Także na to nie ma reguły... Czasami dziewczyny czekają na ❤ nawet do 8 tygodnia ☺ kiedy lekarz kazał przyjść na kontrolę?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry