Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
gratuluje dziewczynkiDziś Was nadrobiłam, ciężko było ale dałam rade
W życiu bym nie pomyślała, żeby ukladac siusiaka w pampersie
My już po wakacjach, podróż w jedną jak i w drugą stronę zniosłam super, na wakacjach też było super, od rana do wieczora spacerowaliśmy, zwiedzaliśmy, wdychaliśmy górskie powietrze, ale trzeba zejsc już na ziemię
Dziś miałam prenatalne, wszystko w normie, będzie na 90% dziewczynkaPo prenatalnych powiedzielismy rodzinie, 9letnia córka od południa biega w skowronkach, że będzie miała siostrzyczkę
I wszyscy w mega emocjach
Jednak na prenatalnych wyszło mi, że pępowina jest dwunaczyniowa, więc już się zamartwiam, pomimo, że lekarz zapewniał, że nie ma się czym martwić![]()
Nie mówiłam nikomu. Mama sie domyśla, może ktoś jeszcze, niektórzy sie przygladaja. Nie będę jakoś szczególnie informowala i bez tego jest widac. Jak ktos spyta to kłamać raczej nie będęPodepnę się pod post i tak z innej beczki- mówiłyście już wszystkim o ciąży czy wybranym osobom tylko?
Tak jestDziewczynki dostałyście wiadomość z dostępem do rpywatnego? Już jest dosteony dla nas![]()
To moze się już powolutku przenośmyTak jest![]()
Ja zawsze spałam na brzuchu. Teraz jak jestem w ciąży to się tego boję i świadomie nie leżę na nim. Niestety po zaśnięciu nieświadomie i tak przewracam się na brzuch. Też się martwię jak to będzie dalej. Miał ktoś właśnie taki problem w ciąży? Czy później mózg zatrybi i podczas snu będę leżeć na boku?Dziewczyny ja już Was wcześniej o to pytałam, ale teraz im większa ciąża zapytam raz jeszcze. Leżycie na prawym boku?
Później będzie tak niewygodnie, że spanie na brzuszku będzie trudneJa zawsze spałam na brzuchu. Teraz jak jestem w ciąży to się tego boję i świadomie nie leżę na nim. Niestety po zaśnięciu nieświadomie i tak przewracam się na brzuch. Też się martwię jak to będzie dalej. Miał ktoś właśnie taki problem w ciąży? Czy później mózg zatrybi i podczas snu będę leżeć na boku?