• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamusie 2022

Myślę że nikt nie powie Ci jednoznacznie czy masz jechać na IP. Ja bym pojechała dla swojego spokoju. Nerwy w ciazy są niepotrzebne. Albo bym starała się na jutro wizytę przełożyć na rano.
Przełożyć wizyty nie ma na pewno opcji bo i tak cudem ją załatwiłam bo dziecko z USG starsze jest i tamten pierwszy termin nie pasował... Chyba pojadę jednak ale takie USG co chwilę nie zrobi maluchowi krzywdy?

reklama
Zjem jakieś śniadanie z mężem i pojedziemy... Ale czuję się serio paskudnie po co ja to robiłam, jestem beznadziejna... To nasza ciąża po in vitro i zamiast dbać to ja się daje ponieść emocjom 🥺😔

Zjem jakieś śniadanie z mężem i pojedziemy... Ale czuję się serio paskudnie po co ja to robiłam, jestem beznadziejna... To nasza ciąża po in vitro i zamiast dbać to ja się daje ponieść emocjom 🥺😔
Kochana spokojnie!!!! Emocje nie są dobrym doradcą. Zwłaszcza te negatywne. Zjedz śniadanko i pojedźcie z mężem na IP. Usg nawet codzienne w żaden sposób nie zaszkodzi dzidziusiowi a na pewno uspokoi Twoje emocje i da poczucie bezpieczeństwa

Szyszka ja bym też pojechała sprawdzić. Ale nie obwiniają się za nic przecież sex w ciąży uprawiać można nic złego nie zrobiłaś. A z dzidzia na pewno też wszystko w porządku 🙂

reklama
Kochana nie obwiniaj się dostałaś zielone światło od ginekologa więc skąd miałaś wiedzieć że coś może się stać. A seks w ciąży jest dobry i dla mamusi i dla dziecka bo jak mama szczęśliwa to dzidziuś też 😊 będzie wszystko dobrze może to tylko jakieś naczynko 😊 jedz sprawdź a USG nie zaszkodzi dzidziusiów a Ciebie uspokoi 😊

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry