wiola0904
Fanka BB :)
No wlasnie jedziemy... Nie powiem stresa mam. Dam znać na pewno@wiola0904 czekamy na info jak po wizycie [emoji173]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
No wlasnie jedziemy... Nie powiem stresa mam. Dam znać na pewno@wiola0904 czekamy na info jak po wizycie [emoji173]
Super, dobrze ze poszłaś, przynajmniej widziałaś maleństwoByłam na wizycie, lekarz super delikatnie mnie zbadał, pobrał cytologie i przy okazji zdiagnozował nadżerkę której nie wykrył lekarz prywatnie
Mówił ze Przez nią mogę mieć delikatne krwawienia, ale to nic groźnego
Serduszko bijea to moje 1,5 cm szczęścia

Fajny pomysł, na poprzednim forum tez miałyśmy suwaczkiSłuchajcie a są tu jeszcze te suwaki do profilu? Fajnie by było gdybyśmy miały. Nie sposób zapamiętać każdej tygodnia. Co o tym sądzicie?
 tylko w którym miejscu to trzeba wkleić?
 tylko w którym miejscu to trzeba wkleić?Heh u nas też tak miało być ze bliżej roczku chciałam zajść w ciążęMoje drugie będziePlanowane? U nas teoretycznie planowane, bo żadnej antykoncepcji nie stosowaliśmy, ale myślałam że uda się trochę później bliżej roczku małego tzn wrzesień październik a tu już [emoji2]
 ale lepiej wcześniej niż wcale
 ale lepiej wcześniej niż wcale 

miałyście też taki duży wynik w ciągu miesiąca z 0.03 nigdy nie miałam tak dużego wyniku
 miałyście też taki duży wynik w ciągu miesiąca z 0.03 nigdy nie miałam tak dużego wyniku  jeszcze teraz ft4 lekko zaniżone 0.52 .
 jeszcze teraz ft4 lekko zaniżone 0.52 .Ja też miałam ten bigos w głowie i przed oczami, koleżanka prowadzi bar i zadzwoniłam czy ma bigos i mówi mam na to ja - jestem za 5 min.Owoce też jem, ale też jem lody wodne, po nich mi jakby ciut lepiej.
Nadal mam w głowie jednak ten bigos...
 Zjadłam w mgnieniu oka był pyszniutki
 Zjadłam w mgnieniu oka był pyszniutki 
Kurcze nie miałam aż tak dużego wyniku ale koleżanka miała ponad 5. Dostała eutyrox i wszystko jest ok. Ja też biorę eutyrox i za tydzień idę zobaczyć czy spadło. Nie martw sie tylko może dzwoń do lekarzaDziewczyny już myślałam że bedzie okej zrobiłam tsh a tutaj 6,21miałyście też taki duży wynik w ciągu miesiąca z 0.03 nigdy nie miałam tak dużego wyniku
jeszcze teraz ft4 lekko zaniżone 0.52 .
mój lekarz dopiero wraca 12.07Kurcze nie miałam aż tak dużego wyniku ale koleżanka miała ponad 5. Dostała eutyrox i wszystko jest ok. Ja też biorę eutyrox i za tydzień idę zobaczyć czy spadło. Nie martw sie tylko może dzwoń do lekarza
 jutro będę u gin mam nadzieje że będzie wszystko dobrze nie wytrzymam drugi raz tego samego
 jutro będę u gin mam nadzieje że będzie wszystko dobrze nie wytrzymam drugi raz tego samego  długie oczekiwania na wizyty u nas u endo
 długie oczekiwania na wizyty u nas u endoMi lekarka internistka mówiła, że w ciąży niedoczynność fizjologiczna, ale ten twój wynik to chyba za wysoki.Dziewczyny już myślałam że bedzie okej zrobiłam tsh a tutaj 6,21miałyście też taki duży wynik w ciągu miesiąca z 0.03 nigdy nie miałam tak dużego wyniku
jeszcze teraz ft4 lekko zaniżone 0.52 .