Hej dziewczyny poradzicie co dobrego na przeziębienie ból gardła
wiem ze nie wszystko można …. Gorączkę mam zażyłam paracetamol pije sok z cebuli i pije herbatę malinowa może miałyście jakieś tabletki czy spraya do gardła które brałyście lub bierzecie 

reklama
Butterfly.
Fanka BB :)
mi pomogło mleko , czosnek, miód i troszkę masła ale nie każdy to lubi , miód nie do gorącego mlekaHej dziewczyny poradzicie co dobrego na przeziębienie ból gardławiem ze nie wszystko można …. Gorączkę mam zażyłam paracetamol pije sok z cebuli i pije herbatę malinowa może miałyście jakieś tabletki czy spraya do gardła które brałyście lub bierzecie
![]()
W wakacje bylam troche przeziebiona
To mleko z miodem pilam
Posmarowalam tez gardlo vickiem ale potem okazalo sie z w ciazy lepiej tego nie stosowac
Teraz zrobilam dla moich chlopakow ale w sumie sama tez pije kieliszek dziennie
Napoj z korzenia imbiru,kurkumy,cytryna,miod
Duzo zdrowka!
To mleko z miodem pilam
Posmarowalam tez gardlo vickiem ale potem okazalo sie z w ciazy lepiej tego nie stosowac
Teraz zrobilam dla moich chlopakow ale w sumie sama tez pije kieliszek dziennie
Napoj z korzenia imbiru,kurkumy,cytryna,miod
Duzo zdrowka!
asia.joanna
Cześć dziewczynki, jak tam rośniecie? Wszystko dobrze? 
U nas dzisiaj 20+2 i chyba od tygodnia czuję małą
puka od środka
za to od 3 dni boli mnie podbrzusze
jak leżę to wszystko jest super, ale chodząc to niestety boli a właściwie ciągnie całym dołem albo od boku do podbrzusza... Niestety 3 dni temu moja babcia (po udarze, więc średnio sprawna) przewróciła się i musiałam jej pomóc wstać, więc podejrzewam, że mogłam się trochę naciągnąć..
U nas dzisiaj 20+2 i chyba od tygodnia czuję małą
_white_wall
U nas dzisiaj 20+2 i chyba od tygodnia czuję małąpuka od środka
jak leżę to wszystko jest super, ale chodząc to niestety boli a właściwie ciągnie całym dołem albo od boku do podbrzusza... Niestety 3 dni temu moja babcia (po udarze, więc średnio sprawna) przewróciła się i musiałam jej pomóc wstać, więc podejrzewam, że mogłam się trochę naciągnąć..
u mnie dziś już 23+1 i dzidzia czasem już boleśnie kopnie
pewnie ci przejdzie, odpoczywaj jak tylko możesz
asia.joanna
Staram się jak najwięcej leżeć, ale martwi mnie przy okazji szyjka. W tamtym tyg okazało się, że ma tylko 27mmu mnie dziś już 23+1 i dzidzia czasem już boleśnie kopniebrzuch po intensywnyn dniu często twardnieje i czuję się tak niekomfortowo, dlatego dużo leżę i odpoczywam, a mało chodzę
pewnie ci przejdzie, odpoczywaj jak tylko możesz![]()
ja stosuję homeopatyczne np. hoscilococinum, i sporo witamin , nebulizacjeHej dziewczyny poradzicie co dobrego na przeziębienie ból gardławiem ze nie wszystko można …. Gorączkę mam zażyłam paracetamol pije sok z cebuli i pije herbatę malinowa może miałyście jakieś tabletki czy spraya do gardła które brałyście lub bierzecie
![]()
juustyna94 (k27im37)
Cześć Dziewczyny
podpowiedzcie mi proszę, czy partner którejś z Was robił diagnostykę zanim udało Wam się zajść w ciąże i miał morfologię prawidłowych plemników poniżej 4%?
reklama
Hej!Cześć dziewczynki, jak tam rośniecie? Wszystko dobrze?
U nas 23+1
Ogolnie dobrze sie czuje ale zmeczenie szybciej mnie dopada
Jak wiecej porobie to pozniej odczuwam bol w podbrzuszu,jest tez twardy
Wiec wtedy klade sie i odpoczywam
Ruchy czasami sa juz mocniejsze ale jeszcze bardzo rzadkie
We wtorek mam wizyte u lekarza
A w poniedzialek badania
Krew,mocz,glukoze
Podobno 2 h trzeba u nich siedziec
Oj bedzie mi ciezko tyle wytrzymac