reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamusie 2026

Podobno jest to normalne i może być jeszcze teraz kłucie w podbrzuszu. Jeśli nie ma silnych krwawień to czytałam że nie ma powodu do niepokoju. Ale rozumiem Cię bo ja też się martwię mimo że czytam że to jest normalne. Oo daj znać koniecznie po wizycie. Ja mam dopiero 22 lipca prenatalne i 24 zwykłą wizytę u ginekologa, niewiem jak tak długo wytrzymam 😱
mamy w dokładnie tych samych dniach kolejne wizyty 🙈 ta jest dodatkowa bo nie mogłam wytrzymać 🙈

Ja to właśnie nie mam wgl żadnych plamien ani nic takiego więc liczę że wszystko jest tam ok 🙈

reklama
Jak się czujesz?
Lepiej, dziękuję. Wczoraj przeleżałam cały dzień, a dziś z tego powodu odczuwam mocno kręgosłup. :p Plamienie jest nadal, dziś już mniej intensywne. Źródła nie ma... Albo pękają jakieś naczynka albo globulki w jakimś stopniu podrażniają. Mały człowiek ma już 8mm i ma się dobrze. 🥰

Hejka . Witam się po ciężkim i pracowitym weekendzie. Nowy tydzień i może wreszcie ciut chłodniej będzie to nadrobię zaległości w domu :p

Ja już po wizycie. Wszystko w porządku. Prawie 3 cm małego człowieka. Mam skierowanie na prenatalne na żelaznej. USG plus papa :/
Ze względu na bóle w podbrzuszu ( kłucie) dostałam luteinę na noc. No i kolejna osoba sugeruje mi wsparcie psychologa aby lepiej radzić sobie ze stresem po mojej historii..

Mi po pierwszym badaniu cukier na czczo wyszedł 91 co mnie pociesza bo już raz przez cukier 93 wpisali mi cukrzycę ciążowa a moja diabetolog była z kosmosu i wymyślała tak że już chciała dawać insulinę bo po godzinie od zjedzenia kebaba miała 122
Do kogo idziesz na Żelazną?

Lepiej, dziękuję. Wczoraj przeleżałam cały dzień, a dziś z tego powodu odczuwam mocno kręgosłup. :p Plamienie jest nadal, dziś już mniej intensywne. Źródła nie ma... Albo pękają jakieś naczynka albo globulki w jakimś stopniu podrażniają. Mały człowiek ma już 8mm i ma się dobrze. 🥰

Wow, 8mm to już całkiem spory ludź, super!
Obstawiam, że pewnie te globulki tak Ci dokuczają, mogą działać źle na śluzówkę jednak.

Ja w tym tygodniu chyba będę dalej kontynuować badania pod wizytę... chociaż wcale mi się nie chce znowu krążyć po labach.

reklama
Do góry