@LiliankaKornelka wpiszesz mnie proszę?
Termin 10.02, prenatalne 31.07

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jasneTak troszkę po wyrostku, bo wydaje się, że odstaje od kręgosłupa w górę, choć tutaj ciężko dobrze się przyjrzeć, więc traktuj to jako moje gdybaniezobaczymy czy zgadłam, jak będziesz znała płeć to mnie tutaj wywołaj bo pewnie będziecie już na prywatnym
![]()
a to już termin z prenatalnego? Bo z tego co pamiętam to do końca ciąży już się utrzymuje ten jeden termin i nawet jak rośnie szybciej to i tak uznaje się ten z pierwszych prenatalnych.Ależ te maluchy rozbrykaneSuper, że jesteś już po i że USG dobrze wyszło
Ostatnio też miałam z usg datę porodu na 29.01 i teraz powrót do 02.02, ale podobno teraz dynamika jest duża i może być jeszcze jakiś czas takie wahanie +/- 7 dni. To zupełnie normalne, przynajmniej tak mi powiedzieli.
pewnie@LiliankaKornelka wpiszesz mnie proszę?Termin 10.02, prenatalne 31.07
no wlansie mi tez tak zawsze mowionoa to już termin z prenatalnego? Bo z tego co pamiętam to do końca ciąży już się utrzymuje ten jeden termin i nawet jak rośnie szybciej to i tak uznaje się ten z pierwszych prenatalnych.
a to już termin z prenatalnego? Bo z tego co pamiętam to do końca ciąży już się utrzymuje ten jeden termin i nawet jak rośnie szybciej to i tak uznaje się ten z pierwszych prenatalnych.
bo tak jest. Termin z prenatalnego to termin którego się używa jako termin porodu. Ja do tej pory nie mam oficjalnego terminu porodu. Lekarze nawet mi nie podawali, a to co mam wstępnie zaznaczone to z aplikacji itp. Po prenatalnych jest ten termin ustalony.no wlansie mi tez tak zawsze mowionoteraz moja gin tez mi mowila ze poczekamy do prenatalnych bo tez mi sie tam wahalo
no ja tak samobo tak jest. Termin z prenatalnego to termin którego się używa jako termin porodu. Ja do tej pory nie mam oficjalnego terminu porodu. Lekarze nawet mi nie podawali, a to co mam wstępnie zaznaczone to z aplikacji itp. Po prenatalnych jest ten termin ustalony.
widziałam! Ale rozmiar s jest „duży” chciałam wziąć, ale no wydawały mi się gigantyczneW Pepco pojawiły się znowu te koszule do karmienia. Ogólnie zdania na ich temat są podzielone, nie każdemu podoba się wygląd, ale dla mnie te były najwygodniejsze i najbardziej przewiewne. Przy tym jak ja się pociłam po cc to tylko marzyłam o tej koszuli. Żałowałam, że nie mam w domu suszarki bębnowej![]()
super! Jaki fajny maluch już!Ja juz po! z usg wszystko dobrze za okolo 2 tygodnie bedzie dopiero wyniki bo dzisiaj miałam pobrana krewwyszlo 12+3 i termin na 30 styczen
![]()