reklama
LiliankaKornelka
Fanka BB :)
cudownieJa juz po! z usg wszystko dobrze za okolo 2 tygodnie bedzie dopiero wyniki bo dzisiaj miałam pobrana krewwyszlo 12+3 i termin na 30 styczen
![]()

Aewea
superJa juz po! z usg wszystko dobrze za okolo 2 tygodnie bedzie dopiero wyniki bo dzisiaj miałam pobrana krewwyszlo 12+3 i termin na 30 styczen
![]()

Aewea
W Pepco pojawiły się znowu te koszule do karmienia. Ogólnie zdania na ich temat są podzielone, nie każdemu podoba się wygląd, ale dla mnie te były najwygodniejsze i najbardziej przewiewne. Przy tym jak ja się pociłam po cc to tylko marzyłam o tej koszuli. Żałowałam, że nie mam w domu suszarki bębnowej 

Załączniki
nie nie bylo widac skakał ten kropek jak szalony, nawet lekarz sie smial ze ewidentnie nie ma czasu na jakies pomiarysuperbyły już jakieś pierwsze podejrzenie co do płci?

Ależ te maluchy rozbrykanenie nie bylo widac skakał ten kropek jak szalony, nawet lekarz sie smial ze ewidentnie nie ma czasu na jakies pomiary![]()

Obstawiam chlopcanie nie bylo widac skakał ten kropek jak szalony, nawet lekarz sie smial ze ewidentnie nie ma czasu na jakies pomiary![]()

po czym to poznajesz ?Obstawiam chlopcasuper, że wszystko jest ok
![]()

reklama
Tak troszkę po wyrostku, bo wydaje się, że odstaje od kręgosłupa w górę, choć tutaj ciężko dobrze się przyjrzeć, więc traktuj to jako moje gdybaniepo czym to poznajesz ?![]()