reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Popatrzcie co mąż kupił dzisiaj:)
Ozdobę choinkowa z imieniem naszej małej!!!

Załączniki

• 1444935376420.jpg
    1444935376420.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 45
reklama
U mnie dzis dluuuugi dzien, najpierw mialysmy z mężem jechać do Warszawy ale w końcu zostalysmy, poszłyśmy do babci bo miała imieniny, dojechał mąż, poszliśmy na miasto polazic po sklepach, później do lekarza, poczta, zakupy spożywcze, do tego obiad, prania itp. Dopiero córka padła, a ja usiadłam. Padam :)

A teraz hit:
Mama podwiozla mnie do lekarza, wyszlam z samochodu trzymając jej torbę a ona odjechala :) poszłam na wizytę i mówię do położnej ze zostawię jej ta torbę i swoją bo jak wejdę tylko ze swoją to zapomnę tej drugiej i będzie trzeba po nią wracać ;)
Posmiali się wszyscy a mama dojechala do garażu i zawrocila ;)

Chyba faktycznie będzie ciepło bo juz 14 stopni i jakieś takie światło nie ponure:) ja jeszcze w łóżeczku psa tylko wypuściłam bo się domagał i delektuje się kopniakami lili :) młoda leci na dwie nogi chyba bo mi się podnosi brzuch j3dnoczesnie w dwóch miejscach oddalonych o kilka centymetrów:)

Miłego dnia dziewczynki

reklama
Do góry