reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Kropek ja też byłam nacinana i powiem Ci że szybko się zagoiło no pierwszy dzień po powrocie ze szpitala był najgorszy bo za dużo chciałam zrobić ale tak to ok. Po cesarce było owiele gorzej. Ale każdy ma inaczej.

Funny witaj

reklama
To i ja... nic mi dziś nie idzie a jeszcze zadzwoniła. Do zusu i co? Księgowa j3dnoczesnie w tamten poniedziałek złożyła im to co mi lekarka uzupełniala i obecne i obecne jest w systemie a poprawianie nie dotarło... normalnie ręce opadają....

reklama
Do góry