reklama

Lutowe mamy 2016

Carolajna jeżeli tak traktujesz swoich pracowników jak piszesz to masz prawo dużo wymagać, w końcu pracują dla Ciebie. A i pracownicy nie powinni narzekać bo system motywacyjny masz bardzo rozbudowany ;-)

Bozienka trzymam kciuki aby sprawa z zusem już się definitywnie zakończyła, pozytywnie oczywiście. A od podjęcia decyzji długo potem trzeba czekać na pieniądze?

reklama
Bettina byłam pracownikiem i wiem, że aby mieć dobrych pracowników trzeba ich dobrze traktować. No i traktuje ich tak jak sama bym chciała być traktowana. Fajną mam tą ekipę swoją.

reklama
Bettina - ja Ci bardzo polecam. Najlepiej jak zajęcia są organizowane przez wybrany przez Ciebie szpital lub kogoś kto tam pracuje. Ja tak przy pierwszej trafiłam. Fakt że zajęcia były płatne i tylko jeden dzień, ale bardzo dużo pewności dzięki nim zyskałem. I dla męża było tez kilka naprawdę przydatnych informacji :-)
Co do czekania na wypłatę z ZUS - na moje oko od decyzji do wypłaty to kolejne 30 dni. Ja dziś w końcu dostałam decyzję ze od połowy września mam przyznany zasiłek i jestem bardzo ciekawa kiedy będą pieniądze...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry