reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Bettina2701 ceny możesz sprawdzać tylko zamówienie dopiero od 13 grudnia będzie można złożyć. Właśnie jestem na stronie melissy i ceny widać bez problemu.

reklama
Ja dzisiaj dla odmiany słabo spałam, znowu bóle miednicy męczyły mnie pół nocy :baffled: Wtedy najwygodniej mi na plecach ale po niedługim czasie boli mnie kręgosłup i nie wiadomo co gorsze. :-(

Magmich faktycznie dzisiaj można przeglądać asortyment, wczoraj jak weszłam na stronę tej apteki był tylko wielki komunikat, że nieczynne i nic nie dało się zrobić. Jednak cenowo korzystniej wypada gemini, np. podkłady bella mama są prawie o połowę tańsze. Przy dużym zamówieniu jednak różnica 2-3 zł to się trochę uzbiera. No i na gemini dużo większy asortyment, w tej melisie połowy rzeczy które mnie interesowały po prostu nie było no ale wiadomo, że każdy szuka czego innego :tak:

A ja dostałam prezent razem z kasa za szpital dorzucili kartę apteczną na 200zł zawsze już trochę pokupuję "za darmo":-)
No dziewczyny milczą mam nadzieję że nic złego się nie dzieje zwłaszcza u Magdy i Asclee bo coś czuję że pierwsze nam się rozpakują.
A ja u rodziców mamusia robi ogórkową i placki ziemniaczane to się najem hehe

Ja dziś nabrałam chęci na barszcz czerwony i krokiety. Spędziłam duuuuużo czasu w kuchni i chyba zabolało to mój kręgosłup. Ale krokiety i barszczyk wyszły pycha!!

A ja od początku tygodnia jestem na zwolnieniu i nie chodze do pracy i co? Leze w łozku, opoczywam a i tak mnie dzis brzuch boli, chyba za bardzo sie przejmuje tym całym gadaniem lekarza.
U nas dzis były fryteczki na kolacje-własnorecznie obrane i pokrojone ziemniaczki i usmazone przez mojego mezczyzne. Moze i niezdrowe, ale jakie dobre :-)

Za dużo czasu na myślenie, wtedy wszystko człowieka boli;)
Nie można zawsze jeść zdrowo. A frytki takie z prawdziwych ziemniaczków są ekstra. Wieki nie jadłam....

Beemik ja też od wtorku na zwolnieniu i jak do tej pory latałam, praca, dom, zakupy, dzieci zawieść na trening, odebrać to funkcjonowałam super a jak zaczęły się od niedzieli dziwne skurcze i pani doktor powiedziała we wtorek leżeć! To czuje się fizycznie masakryczynie. Do tego psycha też siada.
Noc mialam do du.. spałam od 23do 1 i zasnęła dopiero przed 5, o 7 znowu pobudka ale jeszcze troche się zdrzemnełam i miałam głupie sny o jakiś przestępcach. Jeszcze leżę ale muszę wstac bo ssanie mi się włączyło :-) Miłego dnia dziewczyny.

Dzien dobry Kobitki .widze ze dzis pierwsza sie witam.jak die czujecie?u mnie ok type ze mezczyzne man chorego w domu :-(milego dnia Kociaki:-)

reklama
Witam się I ja :-) Nocka koszmarna zgaga cały dzień męczyła i w nocy tak samo :-( naszczęście dzisiaj jak narazie jest spokój ale za to mały mi tak na pęcherz uciska ze aż źle mi się chodzi

Do góry