Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Tyle mi opowiedział doktorek, pokazując dokładnie każdy element. 
Nie myśl o tym porodzie kochana. Moja kumpela 150cm w kapeluszu, a urodziła raz dwa synka 4600g i nawet nie pękła raz, także Novaspace dobrze pisze 

A muszę jechać na pocztę odebrać przesyłkę bo listonosz zamiast zadzwonić domofonem od razu wrzucił awizo do skrzynki 
ja tak miałam w środę, wszystko mnie irytowało, z niczym nie mogłam sobie poradzić. Jedyne co Ci mogę powiedzieć to głowa do góry, jutro na pewno będzie lepiej!!!Ja mam dzisiaj okropny dzień jeszcze chyba takiego nie miałam. Siedzę i ryczę w zasadzie nie wiem czemu, wszystko mnie dzisiaj dobija. Nawet ze starszym dzieckiem nie mogę sobie dzisiaj dać rady a jeszcze mam obiad do zrobienia. Najchętniej bym to wszystko walnęła i uciekła. Jestem jakaś beznadziejna.
Ja mam dzisiaj okropny dzień jeszcze chyba takiego nie miałam. Siedzę i ryczę w zasadzie nie wiem czemu, wszystko mnie dzisiaj dobija. Nawet ze starszym dzieckiem nie mogę sobie dzisiaj dać rady a jeszcze mam obiad do zrobienia. Najchętniej bym to wszystko walnęła i uciekła. Jestem jakaś beznadziejna.