• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2016

Zlitujcie sie ;) nad czlowiekiem ktory slodkie musi omijac lukiem...

Kurczaki szybko was zachciany wziely!! A wyczulenie na zapachy???

Ma ktoras bole podbrzusza?

Ja miałam potworne, mino że to jeszcze bardzo wczesna ciąża to zadzwoniłam do lekarza i pozwolił mi brać luteinę, i po luteinie jest lepiej, a ja spokojniejsza. Mimo że to druga ciąża, to bardziej sie o nią boję :-(

reklama
Magda z uk no dokladnie cos takiego.Mnie na sam zapach muli ale reszta sie tym zajada.Mnie to konsystencja i wygladem przypomina klej wikol [emoji1]

O cos takiego
uploadfromtaptalk1435171491632.jpg

Blagam nie mowcie o plamieniach [emoji22]

Załączniki

• uploadfromtaptalk1435171491632.jpg
    uploadfromtaptalk1435171491632.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 49
witam z pracy! ale wam dobrze z tym jedzeniem.. ja póki co nie mam nawet ochoty, po prostu się zmuszam bardziej niż mam na coś ochotę. śniadanie zjadłam w małych kęsach, obiadu nawet nie tknęłam i kolację już w pracy jakoś stłamsiłam jabłko... nie wiem czy przez stres, czy jak.. i aż się boję nocy. zawsze spałam na brzuchu a teraz nie mogę, bo zaraz mam mdłości- juuż 3 dzień nie śpię!
i zaobserwowałam smugę brązowego śluzu.. muszę dzisiaj się bacznie poobserwować!

reklama
smuga tylko... lekko pobrudzona bielizna...

ale ja w pracy odpoczywam,; przynajmniej się staram. chcę dopracować przynajmniej do lipca; potem zobaczę jak się będę czuła...jeszcze mam tylko 3 dyżury do końca miesiąca..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry