Hej dziewczyny :-)
U mnie od rana ktg,wizyty,a ze znowu łeb mi pęka,to ciągle coś robią i tak mija pół dnia.
Dziś był rano jakiś inny lekarz i znowu mnie wkurzył. No nienawidzę,jak ktoś robi ze mnie skończona idiotkę! Pytanie: po co mi leki na cholestaze? Albo czemu dostaje sterydy jak cc planują na 5 luty? Albo jakbym była jego pacjentkom,to bym tu siedzieć nie musiała...no ręce opadają :-( Wkurzył mnie tak,że szkoda gadać. Nic o mnie nie wie. A w ogóle to najpierw wypalił z pytaniem czy mówię po angielsku. Juz wiedziałam,że jest uprzedzony.
Nie dawno jednak zajrzała moja lekarz. Powiedziała,że on się nie liczy. Że nie ma pojęcia o co tu chodzi i mam być spokojna. Jutro ma ustalić datę cc. Do tego czasu zostane w szpitalu,bo tylko wówczas ona ma pewność,że jestem bezpieczna. No i w razie W mogą robić cc na już. Uff...uwielbiam jej podejście. :-)
Choco, Carolajna kciuki za Was obie. Powiem Wam,że bardzo się ciesze,ze wytrwałam dłużej od Was. W moim przypadku to duży sukces :-)
Bettina na grupie gdzie rodziła się moja Kaya jeden chłopczyk urodził się chłopczyk w 24tc. Dziś ma ponad roczek i właśnie zakończyli rehabilitację. Jest absolutnie zdrowy. Także na pewno wszystko będę dobrze z maluszkiem kuzynki. Współczuję Ci bardzo bólu miednicy. Pocieszam jednak,że wszystko mija natychmiast po porodzie ;-)
Bozienko super,że Was wypisali. Jak Alex? Daje popalić? A Ty jak się czujesz? :-)
Tiniaq czemu synuś ma antybiotyk? No i niech mały ssak da troszkę odetchnąć
Magdalena udanego wypadu do knajpki. Zawsze możesz kupić sobie jakiś kosmetyk. Ja nie lubię na końcówce ciąży ubrań kupować ;-) Ewentualnie skarpetki
Mkvet ja biorę do szpitala zestwy. Pajacyk bawełniany i body z krótkim rękawem. Biorę 3 takie komplety,ale u nas szybko wypuszczaja. Do tego ubranko na wyjście i kocyk :-)
Demolka nocka była beznadziejna. Juz nawet nie o te cukry chodzi. Wkurza mnie to chodzenie z pompą insulinowa wszędzie. Jak nie śpię,to chce mi się siku ciągle....ehh. Byle do jutra. Wtedy to odlacza :-)
Novaspace ja tak zwlekalam z prasowaniem i praniem i w sumie to skończyłam tuż przed pójściem do szpitala. Zdążysz na pewno :-)
Kati karmiłas wcześniej piersią dzieci? Pytam z czystej ciekawości. Podoba mi się Twoje podejście ;-)
Zuzanko nie wiem jak Tobie,ale mi przy dzieciach chociaż się końcówka ciąży nie dluzy nigdy :-)
Ola niestety te dolegliwości w.ciąży są i nic się nie poradzi. Odpoczywaj ile możesz. Mi co prawda ruch pomagał na takie bóle,ale to sprawa indywidualna.