reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Wybaczcie dziewczyny ale dzisiaj nie chce mi sie nadrabiac...jakas taka nie do zycia dzisiaj jestem...czekam do 20 zeby polozyc Ole spac i Alana i sama tez sie poloze jiz spac... a niby sie wyspalam dzisiaj.
Znowu M bedzie mial pretensje ze jak przychodzi z pracy to albo ja ide spac albo nos w tv...kurcze kozystam póki moge ze snu i telewizora bo jak bedzie Marcel juz z nami to jiz nie bedzie takich luzow

Jutro mam rozprawe o alimenty na.ole i alana musze dzisiaj sie wyspac bo bede jutro mega zestresowana

Babeczki gotowe, wyszły pycha :-)

Załączniki

• 1453313640553.jpg
    1453313640553.jpg
    68,6 KB · Wyświetleń: 75
Natka ja miałam tak w pierwszej ciąży ze jak mnie przyjęli na oddział to mnie jeden konowal postraszyl bo powiedział dosłownie ze mam "wielowodzie".. Mój gin nic takiego nie dostrzegl, choć faktycznie miałam duuuzo wod.
Teraz znów na którymś usg wyszło ze mam przymalo ale już się unormowalo.
Myślę że jakby coś zagrazalo maluszkowi to lekarz by działał :) oni tzn lekarze powinni precyzjniej dobierać słowa żeby nie straszyć bez sensu przyszłych mam :)

reklama
Witam,
ale miałam do nadrobienia, uffff przeczytałam, tylko co kto napisał juz nie pamiętam wie wybaczcie.
Bożena cieszę się że już dzisiaj jesteście w domku, suuuuuper :happy:

Magda trzymaj się i nie słuchaj tych uprzedzonych lekarzy, to jest prostak, chociaż zawsze myślałam że to my (polacy) jesteśmy mało torencyjni. Twoja pani doktór wie o co w Twojej sytuacji chodzi i to wystarcza :tak:

Magda 777 ja też jeszcze wybieram się z mężem do kina i na kolacje, może w piątek lub sobotę. :wink:

Nowa a moja mówiła że mam troszeczkę mniej wód ale to nic groźnego.

Wszystkim które zmagają się z bólami współczuję :tak:, trzymam za Was kciuki, dacie rade :tak:

Choco, Caro jestem z Wami, czekam na wieści że tulicie Swoje maleństwa :yes:

Beemik narobiłaś mi apetytu na babeczki. Ja jutro będę piekła chruściki, babcia przyjedzie na kaweczke do nas, bo syn ma z okazji dnia babci i dziadka przedstawienie w szkole :biggrin2:

Lilith powodzenia jutro na sprawie i proszę spokojnie bez nerwów :wink:

Do góry