reklama

Lutowe mamy 2016

Ola wyniki w środę był ok, a faktycznie boli mnie z lewej strony ale nie cały czas tylko jakby od czasu do czasu zakuło jak siedzę cicho o jest ok. Na siusiu też zbytnio nie latam aż sama się dziwie bo w ciąży to chyba powinnam biegać no stop. Jeszcze i do głowy przyszło, że może w nocy sie odkryłam i zmarzłam bo jak się ogrzeje to jest lepiej.

Miejmy nadzieję że drugie połówki mózgu się odnajdą po porodzie:)
Anit ja miałam na dzisiaj podobne ambitne plany na sprzątnie ale nic z tego nie wyszło;)

reklama
Nowa a co powiesz na pytanie "ooo jeszcze nie urodziłaś?" To dopiero kosmos aż się chce wypalić że już po wszystkim tylko z przyzwyczajenia sobie poduszkę włożyłam.

Ale z tą pełnią to już tyle się nasłuchałam że chyba torbę spakuję:)

Mnie dzisiaj czeka wieczór z Madagaskarem 2 bo córcia już od kilku dni o tym gada.

Przerwę sobie zrobiłam :biggrin2::wink: ale jestem już przy końcu, została mi tylko łazienka :rolleyes2: i zaraz wskakuje do wanny na relaks :yes::biggrin2:

Ja ostatnio spotkałam znajomą i
Ona do mnie "a Ty w ciąży jesteś"
a ja - "nie, tak przez święta przytyłam":-p:biggrin2:

Na pytanie jak się czujesz odpowiadam -"jak kobieta w 9 m-cu ciąży " :biggrin2::-p

Lilith ja mam ten komfort że córka jest w zerówce która teraz okazała się nieobowiązkowa więc zatrzymałam ją w domu i jak na razie unikam dziwnych pytań:D:D
A pytanie kobiety na końcówce ciąży o to jak się czuje zaliczam do kategorii bardzo dziwnych bo nie wiem czy oczekuje się odpowiedzi że dobrze czy wyliczenia wszystkich dolegliwości jakie mi towarzyszą;)

Anit ja mam tak samo ciągle słyszę " a Ty w ciąży jesteś" a jak mówię że za dwadzieście-kilka dni rodzę to ostatnio babeczka parsknęła najpierw śmiechem potem przepraszała hehe
Mamusie dzisiaj coś cichutka pewnie tulą swoje Skarby:)

Lilith ja mam ten komfort że córka jest w zerówce która teraz okazała się nieobowiązkowa więc zatrzymałam ją w domu i jak na razie unikam dziwnych pytań:D:D
A pytanie kobiety na końcówce ciąży o to jak się czuje zaliczam do kategorii bardzo dziwnych bo nie wiem czy oczekuje się odpowiedzi że dobrze czy wyliczenia wszystkich dolegliwości jakie mi towarzyszą;)
Alan tez chodzi do zerówki, jak bym.chciała to tez zatrzymalabym go w domu ale przynajmniej jak.jest w szkole mam.chwile wytchnienia...o ile mozna.nazwac wytchnieniem 5 godzin sam na sam z trzy latką :p

No właśnie Caro chyba dzisiaj w ogóle się nie odezwała :confused:

Zazdroszcze tym mamusiom co już tulą swoje szczęścia :happy:, ale jeszcze troszeczkę i już wszystkie będziemy w pełni szcześliwe :biggrin2::yes:

reklama
Heh dziewczyny to ja Wam powiem coś lepszego. Jak wyszłam z domu sama 2 tygodnie po urodzeniu Amelki a moje dwie sąsiadki do mnie: to na kiedy masz termin? To dopiero mi się milutko zrobilo. Taki brzuch mi został ze wyglądałam jakbym ciągle jeszcze chodziła w ciazy.

A co do nieświadomości to moim zdaniem jest lepsza bo szłam do porodu zadowolona i pewna że nie będzie tak zle a teraz trzese portkami bo wiem jak jest. Pozostaje tylko nadzieja ze drugi raz teoretycznie powinien być łatwiejszy ale czy bedzie...oto jest pytanie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry