Carolajna32
Fanka BB :)
Anit ja w 2 paku. Jutro znowu mamy oxy podaną więc już spać nie mogę ze strachu przed bólem ; ((((((
Mam nadzieję, że szybko pójdzie.
Mam nadzieję, że szybko pójdzie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A u nas ciężki czas. Bóle nie do opisania począwszy od biodra kręgosłupa skończywszy na brzuchu i bólu krocza nóż ruszyć się nie było można w dodatku zaliczyliśmy mały upadek wiec moze dlatego to wszystko...a gdzie tu jeszcze miesiąc wytrzymać... w dodatku wczoraj skurcze sie nasilily i juz prawie wylądowaliśmy na ip ale na szczęście przeszło. Tak samo się zastanawiałam jak któraś któraś Was czy brać nospe Aale odpuscilam. Szczerze myślałam ze wlasnie z drugim dzieckiem będzie lepiej bo właśnie wiesz co Cię czeka a czuję zupełnie odwrotnie mało wiele coś to panika i strach jak to będzie. Nie wiem co za dziwny okres nastał mam nadzieję ze minie i w miarę spokojnie sie wszystko jakoś potoczy bo nerwów ostatnio co niemiara wszystko drażni i małe problemy rodzinne to hormonu czy jak ech... dzis na szczescie już lepiej postanowiłam odpuścić ale nie wiem jak długo wytrwam w tym przekonaniu
To wammtroche zamulilam to forum Ale po prostu musiałam sie wygadać.
Wybaczcie
Pozdrawiam wszystkie i każda z osobna 
to najbardziej obawiam się o zdrowie małego i swoje. 

Tak, bez znieczulenia. Wiadomo za pierwszym razem przeważnie dają się wymęczyć kobiecie, za drugim razem nie było czasuAnit jako doświadczona na pewno masz rację i trochę jestem spokojniejsza. a rodzilas bez znieczulenia tak?
po 6 przyjęcie na oddział, wywiad, później pod ktg, odpieli mnie po 7 a o 8.15 tuliłam już synka
.
Od wczoraj tak mnie boli krocze, ciągnie, rwie, że aż płakać się chce, nie mogę chodzić. Czy aż tak silny ból w tym miejscu zapowiada, że to zaraz koniec i coś się zacznie?
Czy czop zawsze ma barwę brązową lub zabarwioną krwią? Możliwe, że mogłam go przegapić albo jeszcze nie odszedł? Już 40 tydzień a u mnie ciągle nic