reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Caro masz racje bo czekanie na bole to cos strasznego:( jak do 11 .02 nie urodzę to tez mnie to czeka;\
U mnie ruchy staly sie spokojne czasem sie wypnie itp ale nie są juz takie energiczne jak 2 dni temu a jak u was z tym jest? Bert a ty na kiedy mass termin zeby do szpitala sie zglosic

Ja mam się zgłosić 01.02 bo wtedy mam termin i na bieżąco będą decydować co ze mną. Standardowo jak nic się nie dzieje po terminie to się przychodzi co 2 dni na ktg a 8 dni po wywołują. Mam nadzieję, że Hania nie będzie się aż tak ociągać. :baffled:
Co do ruchów moja też jest spokojna, o kopaniu już nie ma mowy, tylko wypychanie, przeciąganie, czkawka. Chyba już musi mieć naprawdę bardzo ciasno :blink:

Caro będzie dobrze, może pełnia stosownie zadziała na was i Danielek zechce wyjść :blink:

reklama
Ja dzisiaj wykończona po wczorajazym maratonie w galeri na zakupach.. ale już mam wszystko kupione. A domu byliśmy po 22 :rolleyes:
Także nam zeszło a dzisiaj zakwasy :)
Co do czopa to nie zawsze jest podbarwiony krwią, w poprzedniej ciazy był taki przezroczysto galaretowaty i odchodził na raty gdzieś 2 tyg przed porodem. Teraz też już zaowazylam male kawaleczki. Wiec mozna poprostu go nie zauważyć :)
A co do drugiego porodu to u mnie był miłym zaskoczeniem bo był o wiele szybszy i mniej bolesny :) hmm może dlatego że dostałam Dolargan :) trochę mnie oglupił :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry