reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Te staniki w lidlu to.na mnie za male beda za duze dojce mam a za malo pod biustem heh

Musze chyba sobie kuchnie zamknac na klucz no przeginam.dzisiaj na.maksa...juz sama nie wiem co mam jesc i pic

reklama
Lilith mam ten sam problem ze stanikami, potrzebuję mało pod biustem a miseczka duża i ciężko coś ciekawego dostać. :-p
Jedzeniem się nie przejmuj, kto by myślał o takich przyziemnych rzeczach tuż przed porodem ;-) ;)

Właśnie wróciłam z KTG i również rzuciłam się na słodycze (cytrynowe ptasie mleczko i jakieś czekoladki).

Co do ciuchów z lidla to zawsze biorę mniejsze i wtedy pasuje idealnie tak na dorosłego jak i na dziecko. Oni mają po prostu taką dziwną rozmiarówkę.

Chyba jednak jeszcze pojem słodkiego. Mam jeszcze ochotę na gruszki ale nie chce mi się schodzić na dół do kuchni, szczyt lenistwa.:)

reklama
NowaNatka gratulacje! Duzy chlopak, a szybko poszło ;-)

Carolajna jaki Twoj Danielek spokojniutki i słodziutki :-)

Uff ja od 2 dni też ledwo zipie. Rano jeszcze jakoś daje rade, ale po południu i wieczorem to ledwo chodze. Brzuch mi sie coraz czesciej napina i ciagnie w dolnej czesci. Nawet jak siedze albo leze to ledwo oddycham-normalnie sapie jak parowóz he he do tego mam zatkany nos. Moj sie ze mnie smieje i mówi, że mnie nie poznaje.
Jak przyjdzie co do czego to mam nadzieje, ze rozpoznam te skurcze porodowe, ale z drugiej strony fajnie tak byłoby pojechać na porodówke w ostatniej chwili, a tam rozwarcie na 5cm i pach, juz po wszystkim ;-) ach pomarzyć dobra rzecz :-)

Demollka dobry pomysl z tym testem na ilosc dni do porodu ;-)

Do góry