Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Magmich mam tak samo co mnie gdzieś zaboli, brzuch twardnieje albo ciężko to zaraz myślę o chyba się zaczęłoPrasowałam wszystko a nic nie było nowe bo zostało po starszejPotwierdzam prasowanie to masakra mój kręgosłup bardzooo to odczuł.
A tak na marginesie ja mam kryzys chce już urodzić, normalnie tak się w siebie wsłuchuje że jak tylko coś poczuję to się skurczu dopatruje.

Bettina ja wzięłam się za salon, nawet rogówkę wyprałam , narzuty do prania wzięłam,wszystkie poduszeczki, z dużych poduch pokrowce też do prania pościągałam, odkurzyłam, kwiaty pomyłam, kurze starłam i wzięłam kąpiel i czekam na rozwój sytuacjiWypucowałam całą sypialnię i odkurzyłam wszystkie kąty. Jak takie wysiłki mi dziecka nie ruszą to ja już nie wiem![]()

Niech to się już skończy bo psychika nam padnie 

a do tego po całym tym sprzątaniu miałam nawet bliski kontakt z M
, ale niestety mały jest nieugięty. Jest mu dobrze w brzuchu i tam siedzi. Stwierdziłam że to po prostu nie jest jego czas. Muszę cierpliwie czekać
. Oczywiście będę sprzątać dzisiaj dalej - jest plan na sprzątnięcie kuchni, a może okna umyje, bo potem z małym to już nie dam rady.