Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dzisiaj tak myślałam że może on po prostu ma czas tylko ja się tak niecierpliwie i niepotrzebnie próbuje na siłę go wyciągnąć. Termin mam za tydzień w czwartek więc uzbroje się w cierpliwość i może ona popłaci
A ja nie spałam od 2.20 wstałam siusiu a tu... śluz podbarwiony krwią ale żadnych skurczy nic nie miałam, więc wstałam i zaczęłam głowe myć hehe i nadal nic więcej się nie dzieje. Byłam u swojej położnej po plan porodu. Siedzę i czekam na rozwój sytuacji
Biore doustnie 2 x po jednej a za tydzien bede brac 2 x po 2. Tak bralam przed ciaza. Nie wiem jak to stosowac inaczej, w necie jest za malo informacji. Tak przynajmniej nie zaszkodzi
Ją w poprzedniej ciazy dopochwowo stosowalam i faktycznie szyjka była elatyczna łatwo się rozwierala. A jak birzesz go teraz doustnie to czujesz jakieś zwiększone skurcze czy pobolewania?
My się organizujemy w domu, nocka ciężka ale daliśmy radę, mąż biedny ledwo żywy biega.
Ja dopiero ogarnęłam śniadanie, maluch śpi więc lecę pod prysznic.