reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Czesc dziewczyny!

Mkvet ja mam planowo termin na 24 lutego, a wiadomo, ze roznie bywa. Dzis mialam wizyte, wszystko ok, dzidzia wazy ok.3kg, szyjka zamknieta, 38tc rozpoczety, wiec jestesmy z corcia gotowe :-) na ktg wyszlo, ze mała sie dzis troche złoscila he he moze juz sie nie moze doczekac, zeby wyjsc ;-)
A co do hormonów w ciazy to ja tez jestem o wiele spokojniejsza niz przed ciaza, mam wiecej cierpliwosci do wszystkiego i wszystkich, az sie boje co bedzie po, znow bede sie denerwowac z byle powodu;-)

Jenot gratuluje córeczki!

Ola nie dziwie sie, ze spac nie mozesz. Z jednej strony fajnie znac termin, ale z drugiej wiesz, ze to juz jutro i stres podwojny. Zaciskamy kciuki, bedzie dobrze!

Lilith podziwiam Twoj zapal i energie w porzadkach i przygotowywaniu ubranek. I zazdroszcze gubionych kg. Mi waga znow urosła i pomimo, ze niezle w ciazy wygladam i tak tez mi duzo osob powiedzialo, waga pokazuje +16kg (szok). Ale mam tez duzo wody zatrzymanej w organizmie i ciagle mam spuchniete stopy i dlonie ;-(

Magdalena777 brawo dla meza. Jak napisalas ostatnio, ze szef chce go wyslac w delegacje to bylam troche w szoku, ze nic nie odpowiedzial. W sumie moze to sie wiazac z jakimis konsekwencjami, ale szef tez czlowiek i powinien zrozumiec, ze takich rzeczy przed porodem sie nie robi, zwlaszcza, ze to tez Twoj szef i zna cala sytuacje!

Paczki wczoraj nam sie udaly, chociaz nie byly takie ładne w wygladzie jak Magdy, ale w smaku dobre. Tak wiec bezkarnie swietujemy dzisiaj tłusty czwartek :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Lilith co do prasowania to wszystko spoko tylko przy wywracaniu na lewą stronę tych maleńkich ubranek sporo czasu traciłam. Ciekawe czy jak już mała będzie z nami będzie mi się chciało prasować. :-p
Z przeziębieniem nie ma żartów, szczególnie na końcówce, ja bym poszła do lekarza, żeby szybko się dziadostwa pozbyć. :tak:
Haruna to pewnie skurcze przepowiadające, na tym etapie będziesz ich miała coraz więcej.:blink:
Magda przy takiej gromadce jak Twoja nie dziwię się, że czasu na forum nie zostaje. ;-) ;) Ja się zastanawiam jak sobie z jednym poradzę, no ale wiadomo przy pierwszym to strach ma wielkie oczy :surprised:;-) ;)
Mkvet ja miałam chęć na faworki to kupiłam gotowe, a co tam jak szaleń to szaleć. :-p
Ola nie martw się na zapas, najważniejsze, że wiesz co, jak i kiedy. Wiesz ile bym dała za taką wiedzę ;-) ;)
Ja nawet nie wiem ile spakowałam ubranek, chyba 4 zestawy :confused: Najwyżej tatuś będzie dowoził.
Magdalena ja już chętnie bym się wybrała na jakieś zakupy, sobie to nie wiem kiedy cokolwiek ostatnio kupiłam. :confused: Nawet kolczyki by mnie teraz ucieszyły. :-p
Lilith ile ubranek :szok: to wszystko najmniejszy rozmiar? :szok: Mi ubranka na start 62 mieszczą się w jednej szufladzie a i tak mam luz, drugie tyle bym spokojnie mogła dołożyć. I drugą szufladę mam z 68 bo powoli sobie kompletuję jak coś ładnego trafię. ;-) ;)
Bozienka ale cudny! I jaki duży. :-D Też już chcę moją kluskę! :sorry:

Ja mam tylko jakieś 4-5 sztuk body na 56 a wszystko inne na 62. Zobaczymy czy będzie konieczność dokupienia czegoś małego. ;-) ;)

Byłam dzisiaj u gin po zwolnienie lekarskie i jak przyszła to aż się zatrzymała zszokowana, że jeszcze nie urodziłam hahaha :rolleyes:

Ojejku a ja mam wszystko od rozmiaru 62. Tak mialam dla Amelki i nic nie dokupowalam teraz. Mam nadzieje ze Lili będzie tak duża jak siostra

A Amelka jaka była? :blink:
U mnie znajoma urodziła niedawno dziewczynkę 4500 i 63 cm :surprised: To trzecie dziecko, druga była podobno jeszcze większa. :surprised:

Bozenko, co za slicznosci ci w domu rosnie!

Ola, ja tez nie wierze,ze bede mama!!!

Dzis spacer byl 45 min, Maly sie przemiescil i bok nie boli. Az sie chce zyc! Peanie zrobione, kibelek wypucowany, co by tu jeszcze zrobic... ;)

Jutro mam wizyte u gina, az sie boje ile wazy Dziecię...
Wymaz mam ok wiec tyle dobrego.

A po wczorajszych placzach bez powodu dostalam od meża tulipany xD

reklama
Do góry