reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Beemik podejrzewam, że jeszcze nie jedna mnie wyprzedzi bo moje dziecię bardzo się ociąga :-p
Mkvet poszłam tylko po zwolnienie, nawet za bardzo z nią nie gadałam bo inna pacjentka mnie przepuściła w kolejce i nie chciałam blokować. ;-) ;) A poza tym w szpitalu jacyś konkretniejsi Ci lekarze i przecież jutro tam będę, u nas jest tak, że po terminie to już szpital przejmuje opiekę.
Lilith w życiu bym nie poszła na taki spacer w zaawansowanej ciąży sama :szok:

U mnie od wczoraj wieczór pojawiły się nowe skurcze i te już są trochę bolesne. Napina mi się cały brzuch i ciągnie mocno w podbrzuszu a wcześniej tylko górna część brzucha się napinała. Póki co nieregularne ale może jestem krok bliżej porodu :-p

Anit, jak szybciutko! Gratulacje!

Ja od kilku dni cwicze miesnie kegla i mnie pobolewa podbrzusze. Zaraz wskakuje na piłke troche pokrecic biodrami. Wiesiolek łyk i na piłkę fik xD

Ola sprawdz wiadomosc; p

Anit to niespodzianka gratulacje i dużo zdrówka! My po wizycie. Ktg reaktywne, nawet dwa skurcze pokazało na 70% a nic sZczególnego nie poczułam tylko napięcie brzucha. To.która kolejną Beetina czy Ola?
Ola trzymam kciuki za jutro jak samopoczucie?
PaniAg ale ładnie się zrymowalo :-)
Magda podziwiam postawę męża bardzo odpowiedzalnie się zachował na pewno Ci ulzyło . Moj dzis mial.negocjowac urlop na pierwsze początki bo ma dużo zaległego ciekawe co z tego wyjdzie. jeszcze gdyby było wiadomo kiedy mała zechce wyjść to by było super a tak nie znasz dnia ani godziny hihi.
co do wagi u mnie 14.5 kg na plusie a to dlatego tez ze nie potrafie sobie odmowic słodkich przyjemności. .. jak tam dziewczyny ile pączusiow dzis na koncie ? Nie wiem jak wy ale ja juz mam okropna zgage więc koniec na dzis z jedzeniem ;-)

Ostatnia edycja:
Bettina niestety nie mialam innego wyjscia i musialam isc...ale sama nie bylam tylko z Olusia :) M za pozno wraca z pracy i niestety nie zdazyl by na poczte a jak idzie do pracy to poczta zamknieta wiec jak mus to mus a no i spacer zaliczony.

Ja dzisiaj zjadlam 4 paczki i pewnie jeszcze jednego wciagne.
Sama sobie sie dziwie ze tylko 7,5kg na.plusie przeciez ja slodycze pochlaniam tonami

Lilith dlatego ja teraz nic nie zamawiam, obawiam się, że przyjdzie a ja będę w szpitalu i nie będzie komu odebrać przesyłki :-p
Kamisia jak u mnie do niedzieli się coś rozkręci to cud będzie. :unsure: Zastanawia mnie od kiedy liczą te doby po terminie. W 8. dobie po położą mnie na oddział to albo w poniedziałek albo we wtorek. Hania niech się szybciej decyduje bo mało czasu zostało :surprised:

Lilith to nic tylko sie cieszyc ze tak malo. Mniej do zrzucania będzie :-) Nie wiem od czego to zależy, od wagi wyjściowej czy byla w normie czy te nie . Ja i tak jestem zdania ze jak z pierwszym udało mi się zgubić i wrócić do wyjściowej (a miałam plus 18 w ciazy) to i teraz dam radę..

Bettina oby Hania sama zdecydowała wcześniej :-) ja juz 4 dni po terminie dostałam skierowanie na oddział z pierwszym a i tak zdecydował sam kiedy chce wyjść tyle że byłam pod stala kontrola... każdy szpital ma inne procedury moja koleżankę też dopiero w ósmej dobie po terminie położyli na oddział..

reklama
Do góry