• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2016

Dzień dobry wszystkim :-)

Nareszcie piątek i dwa dni odpoczynku. Mój mąż wyjeżdża na 2 tygodnie i powiem szczerze, że się cieszę, bo jakoś tak mnie wkurza ostatnio.

Jadźka powodzenia na wizycie, czekamy na wieści.

Miłego dnia życzę :biggrin2:

reklama
Witam i ja

Zaraz wyruszam do szkoły a młodszy stan podgorączkowy i podejrzewam angine bo ropą pluje przy płukaniu:wściekła/y:

W niedziele mamy niby jechać nad morze

Pozdrawiam wszystkich i życze miłego dnia

Witam wszystkie lutóweczki jestem początkującą mamuśką dlatego potrzebuje waszego wsparcia :D u mnie kończy się 7tc w 6 na wizycie nie było widać serduszka...mam nadzieję, że w poniedziałek doczekam się i zobaczę serducho jak dzwon :D

Witam się i ja :-)

U nas dalej cyrk na kółkach. Moje dni polegają na przytulaniu, wycieraniu gili, podawaniu syropów i przytrzymywaniu się ściany, by nie upaść....Najgorsze,że mąż chory również, więc ja muszę czuwać nad wszystkim. Mam nadzieję,że już dziś będzie to szło ku lepszemu :tak:

Miłego dnia kochane!

Jadziu zdrówka dla synka i koniecznie daj znać po wizycie :happy:

Witam i ja :) Od wczoraj jestem sama z Młodą więc czasu na pisanie brak, tym bardziej że w dzień spać ostatnio nie chce...(buuu) a ja nie wyrabiam cały dzień bez drzemki...:baffled: Dlatego wieczorem padam na twarz...
Dziś piękne słońce u nas, trzeba by coś wymyślić żeby w domu nie siedzieć...;-) Miłego dnia ;-)

Magda_z_uk boziu i znów choróbska Was męczą:wściekła/y: Trzymaj się i mimo wszystko uważaj na siebie... Szybkiego powrotu do zdrówka dla Was!
Muffy strasznie mi przykro... Wiem co czujesz....chciałabym by wydarzył się cud i żeby było tak jak piszą dziewczyny... Trzymaj się Kochana i odezwij się do nas jeszcze jeśli będziesz miała ochotę :*
Jadźka powodzenia na wizycie i zdrowia dla syna

reklama
Hej dziewczyny
Wczoraj dzień jakoś miałam straszny od rana byłam wściekła na wszystko dzisiaj chyba powtórka z rozrywki ryczec mi się chce wszystko mnie denerwuje :-( mam nadzieje ze mąż dzisiaj przyjedzie To mi trochę przejdzie .
Wszystkim chorym dużo zdrówka !!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry