• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Landrynka mi też coś dzisiaj bardziej niedobrze niż zwykle i najgorsze bo głód czuje cały czas jem i głodna jestem jak zacznę rano jedzenie tak skończę jak będę szła spać.

ja mam taka nadzieje ze mdlosci mnie tym razem omina. z chlopakami wycierpialam sie okrotnie.
seba oglada dore... ona sie pyta a wy tez macie swoja przytulanke. a seba mama....hehe nosz normalnie sie nie wyzwole.

bozienka24 właśnie miałam pisać że wczoraj myślałam że wszystkich pozabijam taki humor:( z mężem się pospezeczalam ech ze on jeszcze to wytrzymuje;) strasznie nieznośna byłam wczoraj:(

Kochane a ja mam pytanie:) czy spokojnie wlasnie bez problemow mozna korzystac z basenu?
Pytam bo moj gin nie jest sprzymierzencem a ja bym chciala :)

właśnie miałam ten sam dylemat a moja mi powiedziała ze samo pływanie jak najbardziej i gdybym miała w swojej prywatnej willi prywatnt basen to codziennie ile dusza zapragnie ale w związku ze na publicznych pływalniach jest jak jest to mi zabronila bojąc się o infekcje i niestety zakaz absolutny :(

Ja właśnie wstawiłam gołąbki. Będę mieć obiad na dwa dni. Najgorsze, że dziewczyny mają w przyszłym tygodniu w szkole show i muszę dokupić kilka rzeczy do stroju,więc chciał nie chciał jutro czekają mnie zakupy. Spać okrutnie mi się chce i plecy bolą,ale to nic. Ważne,że dzieci i mąż mają się lepiej. Ja w weekend jakoś odpoczne.

Co do basenu,to jak najbardziej. Warto jednak wybrać taki,gdzie woda jest ozonowana. Ozon tak silnie odkaza wodę,że na prawdę jest bezpiecznie. A pływanie w ciąży,to najlepsza forma ruchu ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry