• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Ja też się witam. U nas ciepło, choć pochmurno.

Dziś już o 8 wyrzuciłam małżonka z łóżka by poszedł do Lidla powalczyć o crocksy dla dziecka. I kupił o dziwo, nawet dobry rozmiar wziął.

Miłego dnia ciężarówki :-)

Ja tez ;) nawet wiem jak zrobić bezalkoholowe mohito z soku z agrestu;)

woda (chyba naleczowianka) z cytryna i mięta gazowana + sok agrestowy + lód+ opcjonalnie swieża mięta :)

smakuje idealnie jak np w pizza hut albo KFC

Cześć Dziewczyny ;) jakiś tydzień temu zobaczyłam na teście upragnione 2 kreseczki :) wizytę u lekarza mam dopiero 2 lipca, który mam nadzieję wszystko potwierdzi :) termin wypada na 28 lutego :)
Pozdrawiam!

reklama
Czesc... To i ja sie przywitam. Dzis zakonczenie w szkole polskiej. Oceny nienajlepsze. Ale tez nie najgorsze. 4 z mowienia3 z pisania i czytania po polsku. Jak na tyle noeobecnosci. Szpitale i inne to strszak dobrze sobie poradzil.

Pochwalilam sie kolezance... I co juz nie jest moja kolezanka. Uslyszalam... Wy w waszej sytuacji i ty pracujaca... Nie powinnas byc w ciazy moze idz po tabletke. Ma rowniez 2 dzieci w zblizonym wieku. I nawet nie bede sie zastanawiac czemu tak powiedziala. Poprostu koniec znajomosci.

Dziecie sie wybawily. Poskakaly w dmuxhanym zamku. Teraz leja sie mieczami. A ja rosol gotuje. Icodpoczywam bo na 22 do roboty. W przyszlym tyg napomne w pracy jak juz mnie zarejestruja w przychodni. Trzeba szkolenie przejsc i moge dalej pracowac.

Milego dnia panienki.

Witam swierzynki:) bawcie sie dobrze z nami.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry