• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2016

Witam i ja... Dziś dzień okropny, wymiotuję wszystkim co wezmę do ust...nawet wodą:baffled: Czuję się strasznie...:sad::sad:

Panna Migotka dzięki za przypomnienie o crocsach, dziś i Mój dostał misję i o dziwo jeszcze około 14-tej dostał nasz rozmiar:-)
gosia witamy na pokładzie :tak:
Landrynka ...bez komentarza...ja nie wiem skąd się tacy ludzie biorą:-( Jaki sens w takim gadaniu...zazdrosna może?
Nie przejmuj się, ja wczoraj od mojej nie-teściowej usłyszałam : "no słyszałam że ZNOWU w ciąży jesteś... Może w końcu ślub weźmiecie?" Znam jej głupie teksty ale i tak przykro mi się zrobiło...nie takich gratulacji się spodziewałam :baffled:

reklama
Choco nie zamierzam się tym przejmować, tylko myślałam że wszystko mamy już "przerobione" przy pierwszym dziecku...:-D poza tym naszym dzieckiem nikt się nie zajmuje, zawsze musimy liczyć na siebie. Ona ma czas na wszystkie wnuki a Zuzią nie zajmowała się ani jednego dnia...więc jest ostatnią osobą, która ma prawo odzywać się w tej sprawie... Zabolało mnie to ale spoko, przeżyję ;-)

dziewczyny, czy ktoras z Was miała pęcherzyk o kształcie innym niż okrągły?
widziałam dziś na USG 1 mały mrugający pikselek, słyszałam serducho :) lekarka mówi, że wszystko ok, ale patrzę teraz na zdjęcie, a na zdjęciu zamiast standardowej "banieczki" mam podłuzny kształt pęcherzyka. no i martwię się...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry