• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
mnie w pierwszej ciąży w ogóle nie bolał, a teraz coś okropnego :no: co do pracy, to właśnie mam fajną szefową i nie chcę jej na lodzie zostawiać, a z drugiej strony dziecko jest dla mnie ważniejsze...
a termin według om mam na 15 kutego, w piątek mam kolejną wizytę u gina i zobaczymy co on wyliczy ;-)

cześć ollcia! szczerze podziwiam i zazdroszcze, że dajesz radę dwunastki w pracy ciągnąć! ja praktycznie objawów żadnych nie mam, ale wystarczy że odkurzę mieszkanie i padam na pysk :-)

mąż mnie nazywa leniwcem i się śmieje, że symuluję z tym męczeniem się tak szybko :-)

madziolina, skoro lekarka nic nie zasygnalizowała, to nastawiam się, że na razie wszystko ok. i tak nic z tym nie mogę zrobić, a zamartwianie się dobrze na bąbla nie wpływa...

zaczelam tez wczoraj dophaston i zaczelo mnie dość mocno pobolewac podbrzusze i ciagle mi niedobrze. bleeee.

Witam dziewczyny

Byłam dzisiaj na usg i wszystko ok. 8 tydz i 2 dni.dzięki za kciuki :-D.
Sorki że mnie nie ma ale wyruszamy dzisiaj nad morze i masakra z tym czasem. Powiem Wam szczeże że wspułczuje mojemu m co ja za nerwy mam teraz z niczego to szok i strasznie zamotana jestem Pozdrawiam gorąco

Załączniki

• 20150628_090021.jpg
    20150628_090021.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Jadźka gratuluje wizyty!
Betule zobacz na wątku z wizytami moją fotke też jest taki podłużny bo to zależy jak usg zrobi. W domu mam ocenę ciąży i ze 3 zdjęcia i na każdym pęcherzyk ma inny kształt więc się nie martw lekarz robił takie ujęcie żeby było wszystko dobrze widać:)
Witam wszystkie lutóweczki i życzę miłego dnia:)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry