• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2016

Milenia ja od leków z dala się trzymam od zawsze tak mialam jak juz naprawdę jest źle to wtedy biorę . Jak się będzie częściej powtarzać to zadzwonię do lekarza narazie tylko raz tak mialam.

reklama
hej ho. czytalam was i z telefonem usnelam. nie to ze przybudzacie hehe ale ciagle taka zmeczona jestem. nic mi nie pomaga. ustpiam nawet na stojaco.

u nas ciagle ciepelko wiec skupiam sie na praniu i suszeniu. oby szybko wyschlo.

w nocy maszynka mojego stqrszego ciagle piszczala. lapalismy mu pomiar oddechu w trakcie snu. dali nam urzadzenie do domu zebysmy nie musieli jechac do szpitala. wlasnie kobitka odebrala urzadzenie. zobaczymy jakie beda wnioski z nocnego badania.

moj p. sie zaczyna wsciekac ze tyle spie. a ja nie moge z tym sobie poradzic. tak mi zle.

trzymajcie sie jedzcie ladnie i odpoczywajcie ile trzeba.

maly duzy mial usowany 3migdal. migdal zatykal ucho i nieslyszal na nie. o tego ciagle zapalenia pluc od tej ropy z migdala. usunelismy i jak reka odjal. po 2 latach robili mu w szkole badanie sluchu. i wyszedl ubytek. wiec skierowanie do spexjalisty trEba bylo zdobyc. i tu sie zaczely schody. zacznijmy pd tego ze lekarka w gp twoerdzila ze nie mogli mu usunac mogdalu bo czlowiek nie ma migdalow. a wpgole jak jest gluchy to specjalista tego nie zmieni. 3miesiace urzerania sie z debilami o dostalam sie do polskiego pediatry w szpitalu. i sie zaczely spexjalistyczne badania. ma 2 migdaly przerosniete i ten 3 zaczal odrastac. robione mial specjalisryczne badania sluchu. ma lepszy od przecietnego ucha. teraz zeby wykluczyc duszenie sie nocne przez te mogdaly dali nam urzadzenie do pomiaru przeplywu krwi i tlenu w krwi. ciagle wlaczal mi sie alarm. puls mial byc 60 min a jemu nawet do 40 spadalo. i tak pikalo przez cala noc.

reklama
Bozienko kochana magnez biore juz kilka dobrych miechow odkad jestem w ciazy biore po 3 tabletki dziennie...tylko ue u mnie to inna sprawa i wiedzialam na co sie pisze ale nie chcialam rezygnowac z Dziecka o ktore walcze juz ponad dwa lata.
Licze ze przejdzie a jak nie to czeka mnie wizyta w klinice

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry