• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2016

Moj "maly" niedzwiedz uploadfromtaptalk1435650601617.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1435650601617.jpg
    uploadfromtaptalk1435650601617.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 60
reklama
A tu pierwszy ochrzan za podgryzanie kabli...ale po tym wzroku musialam go wysciskac bo poczulam sie jakbym go skrzywdzila tym ze pyskowalam ;)

uploadfromtaptalk1435651188563.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1435651188563.jpg
    uploadfromtaptalk1435651188563.jpg
    11,4 KB · Wyświetleń: 58
Witam dziewczyny :happy:

U mnie dziś delikatnie lepiej. Plecy tak mocno nie bolą,ale mam ewidentnie problem z prawą zatoką. Odnoszę wrażenie,że idzie to na ucho i chyba jutro musze iść do lekarza. Dziś u nas piękna pogoda, a ze w krainie deszczowcow jest to rzadkość, mąż postanowił wrócić wcześniej i napełnić basen wodą. Kupiliśmy taki duży w tym roku,więc dzieci będą miały radoche :-)

Aschlee jaka słodka niespodzianka! Kochaniutki jest :tak: Udrapac za uszkiem poproszę :-)

Zuzanko dziękuję za dobre słówko :tak: Jest dokładnie jak piszesz,choć ja przyznam,że ciężko mi się jest wyłączyć. Cieszę się, że jakoś ogarniasz wszystko,mimo że trudne chwile Was dopadły. Trzymaj się kochana :sorry:

Nova udanego dnia na basenie! :tak: No i poprawy nastroju oczywiście ;-)

Choco to spokoju na dziś więcej niż wczoraj. Bawcie się dobrze na działce :tak:

Madziolina przyjemnej wizyty życzę! Daj znać jak było ;-)

Margarita mnie też wkurza ten brzuch taki na pół :-p Nie mogę się doczekać typowo ciążowego,a nade wszystko ruchów maluszka :-) Na ból głowy ja piję filiżankę mocnej kawy, z cukrem i dużą ilością cytryny. W smaku okropne,ale mi bardzo pomaga ;-)

Całą brygade serdecznie pozdrawiam i życzę Wam miłego dnia :-)

oj czyli pomysł miał jak mój mąż ;) my również powiększylismy rodziNe o psiaka ostatnio ;)

teraz mój chodzi i sprząta za nim siki bo mi lekko przeszkadza zapach naszego psiaka

bozienka24 a jak z twoim znalazł się?

Załączniki

• 1435651864530.jpg
    1435651864530.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 57
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry