• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2016

Dzień dobry Dziewczyny

Madziolina Moja Córa w tym wieku również miała już opanowane piosenki na youtube, plus potrafiła sama zadzwonić do Babci na Skype :)

Jeśli chodzi o zachcianki to chyba jeszcze nie mam żadnych. W poprzednej ciąży miałam obsesje na punkcie frytek z Maca, a odrzucało mnie od kawy i różnych dań np. Spaghetti... blee pamiętam że jak mąż sobie kiedyś odgrzewał to prawie zwymiotowałam przez zapach. A na ogół je kocham , mój mąż robi najlepsze na świecie :)

Ja dziś obudziłam się wściekła. bez kija nie podchodź... nie wiem czemu. Pogoda piękna, zabieram Vivi na basen, niech się wyszaleje

Udanych wizyt życzę
i miłego dnia

reklama
No niestety z niedzwiadkiem teraz musi wychodzic on bo przypomnialam mu ze od 8 tygodni jestem w ciazy i na chwile obecna za wiele robic nie moge bo mam nakaz lezenia w lozku ;) ale dzielna chlopina wziela to na klate i wyprowadza niedzwiadka na spacerki.

To bernenczyk tylko nawet weterynarz byl lekko zdziwiony ze jest taki duzy...
Ma 5 tygodni a leb prawie wielkosci glowy mojej 5 letniej corki...

Oj tak corka mega zachwycona...bo ciagle za nia drepta i spi u niej na lozku...taka troche smieszna lajza jest sam o swoje nogi sie potyka,na razie nic nie zniszczyl i oby tak zostalo.Za mna tak samo ciagle sie szweda nawet do WC sie pcha byle tylko chociaz chwile sie przytulic.Jedyny minus...przez zabawe mam cale rece zgryzione no...i wielkosc oczywiscie :) Chcecie to Wam wstawie fotke tej krowy ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry