Hej dziewczyny
Mam dość dzisiejszego dnia

Boli mnie chyba wszystko...Mąż juz przejął dzieci, więc zaraz idę do wanny.
Kropek bardzo się cieszę,że ból brzucha ustał. Oszczędzaj się kochana

I w razie nawrotu bólu (tfu, tfu!) weź podwójną dawkę magnezu, mimo że bierzesz go stale. Na prawdę pomaga
Choco ja z butków mogę śmiało polecić kilka firm, ale nie wiem, czy w sklepach stacjonarnych są w Pl (na zalando na pewno, bo sama je tam kupuję ;-) ). Na pewno Elephanten (te są też w Deichmanie), Primigi, Goex, Richter, SuperFit. Poza tym podobnie jak M@linka i Milenia Emelki :-) Cokolwiek wybierzesz na nauke chodu, najważniejsze by miały elastyczną podeszwę i zapiętek. Nie sztywne! Sztywne wymuszają na dziecku tzw kaczy chód, a chodzi o to,że stopa musi pracować (zboczenie zawodowe mam ;-) ). Środków na komary nie używam, bo w Uk ich nie mamy, ale na Twoim miejscu śmiało bym tego środka użyła

No i u mnie specem od tajnych wiadomości są moje ukochane koty

Też lubią się bawić klawiaturą
Bozienko zdróweczka dla córci! Oby ta ospa minęła bez większych problemów
M@linko jak jutro będę się gorzej czuć, to pójdę do lekarza. Pewnie skończe na antybiotyku :-( Tobie kochana również życzę poprawy samopoczucia
Milenia hahaha ale się uśmiałam z tą lazanią

Fakt,że i ja stronię teraz d mięsa....no śmierdzi mi
Madzia pierogiiiiiiii.....no zabić to mało

Zrobię, ale jak się lepiej poczuję i wtedy się zemszczę
Demolka kochana jesteś! :-) Powiem Ci,że za miesiąc będzie już moja mama, więc wtedy zapewne złapię dłuższy oddech, a póki co trzeba jakoś to pchać do przodu

Dziękuję
Sikulinda no trzymam dalej kciuki za Ciebie i okruszka...ehhh...ta niepewność musi byc straszna
Nova u nas jak nigdy ładna pogoda i też mnie to denerwuje

Dziś tylko marzę, by wreszcie móc iść do łóżka!
Ati cudowne wieści! Gratuluję kochana

Rośnijcie zdrowo :-)
Landrynko u mnie nigdy położna testu nie robi, ale za to wyznacza tp, choć ten zawsze się zmienia po I usg. Pierwsze słyszę szczerze mówiąc o tym teście, tym bardziej że w I ciąże zaszłam w Twoich stronach i też nie robili. Ja dzwonię w tym tygodniu do swojej i pewnie za tydzień mnie gdzieś umówi, ale u mnie juz nie będzie tak lajtowo.....jeszcze mi bokiem wyjdą wizyty
Aschlee czyżbyś dziś nic ekstremalnego nie jadła?

Hahaha
Zuzanko trzymaj się tam i pisz w wolnej chwili, czy chociaż ogarniasz jako tako. Myślę tu o Tobie kochana
Retromama jak samopoczucie? Pogadaj tu z nami czasem, to będzie Ci lżej na serduszku ;-)
Margarita, Migotka a Wy jak tam? Mam nadzieję,że dobrze się czujecie
Solla hop hop! No martwi mnie to milczenie

Wszystko kochana ok?
Jak kogoś pominęłam, to bardzo przepraszam. Idę do tej wanny, bo ledwo tu siedzę

Miłego wieczorku kochane!