• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Hej dziewczyny :happy:

Mam dość dzisiejszego dnia :confused2: Boli mnie chyba wszystko...Mąż juz przejął dzieci, więc zaraz idę do wanny.

Kropek bardzo się cieszę,że ból brzucha ustał. Oszczędzaj się kochana :tak: I w razie nawrotu bólu (tfu, tfu!) weź podwójną dawkę magnezu, mimo że bierzesz go stale. Na prawdę pomaga :tak:

Choco ja z butków mogę śmiało polecić kilka firm, ale nie wiem, czy w sklepach stacjonarnych są w Pl (na zalando na pewno, bo sama je tam kupuję ;-) ). Na pewno Elephanten (te są też w Deichmanie), Primigi, Goex, Richter, SuperFit. Poza tym podobnie jak M@linka i Milenia Emelki :-) Cokolwiek wybierzesz na nauke chodu, najważniejsze by miały elastyczną podeszwę i zapiętek. Nie sztywne! Sztywne wymuszają na dziecku tzw kaczy chód, a chodzi o to,że stopa musi pracować (zboczenie zawodowe mam ;-) ). Środków na komary nie używam, bo w Uk ich nie mamy, ale na Twoim miejscu śmiało bym tego środka użyła :tak: No i u mnie specem od tajnych wiadomości są moje ukochane koty :-D Też lubią się bawić klawiaturą :tak:

Bozienko zdróweczka dla córci! Oby ta ospa minęła bez większych problemów :tak:

M@linko jak jutro będę się gorzej czuć, to pójdę do lekarza. Pewnie skończe na antybiotyku :-( Tobie kochana również życzę poprawy samopoczucia :tak:

Milenia
hahaha ale się uśmiałam z tą lazanią :-D Fakt,że i ja stronię teraz d mięsa....no śmierdzi mi :-p

Madzia
pierogiiiiiiii.....no zabić to mało :-p Zrobię, ale jak się lepiej poczuję i wtedy się zemszczę :-D

Demolka kochana jesteś! :-) Powiem Ci,że za miesiąc będzie już moja mama, więc wtedy zapewne złapię dłuższy oddech, a póki co trzeba jakoś to pchać do przodu :sorry: Dziękuję :happy:

Sikulinda
no trzymam dalej kciuki za Ciebie i okruszka...ehhh...ta niepewność musi byc straszna :nerd:

Nova u nas jak nigdy ładna pogoda i też mnie to denerwuje :eek: Dziś tylko marzę, by wreszcie móc iść do łóżka!

Ati
cudowne wieści! Gratuluję kochana :tak: Rośnijcie zdrowo :-)

Landrynko u mnie nigdy położna testu nie robi, ale za to wyznacza tp, choć ten zawsze się zmienia po I usg. Pierwsze słyszę szczerze mówiąc o tym teście, tym bardziej że w I ciąże zaszłam w Twoich stronach i też nie robili. Ja dzwonię w tym tygodniu do swojej i pewnie za tydzień mnie gdzieś umówi, ale u mnie juz nie będzie tak lajtowo.....jeszcze mi bokiem wyjdą wizyty :nerd:

Aschlee
czyżbyś dziś nic ekstremalnego nie jadła?:-p Hahaha :-D

Zuzanko trzymaj się tam i pisz w wolnej chwili, czy chociaż ogarniasz jako tako. Myślę tu o Tobie kochana :tak:

Retromama jak samopoczucie? Pogadaj tu z nami czasem, to będzie Ci lżej na serduszku ;-)

Margarita, Migotka a Wy jak tam? Mam nadzieję,że dobrze się czujecie :happy:

Solla hop hop! No martwi mnie to milczenie :sorry: Wszystko kochana ok?

Jak kogoś pominęłam, to bardzo przepraszam. Idę do tej wanny, bo ledwo tu siedzę :nerd: Miłego wieczorku kochane!

Magda zrelaksuj sie kochana.Obys szybciutko poczuczula sie lepiej.

Tez dzis nie najlepiej sie czuje od kilku godzin...ale jutro bedzie lepsze :tak:

Daj spokoj grapefruita przegryzlam rozkiem orzechowym i mnie muli niemilosiernie...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry