• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2016

Jest piękny zarodek, serce bije 160/min, ma 1,19mm. Potem wrzuce foto bo z tego wszystkiego zapomniałam zabrać saszetki kluczami z gabinetu i musze jechac znowu 40 minut w jedną stronę :wściekła/y:

reklama
Czesc. Zarejestrowalam sie i mam karte ciazy. Nawet testu mi niezrobila. Na slowo kobitka uwierzyla. Terminu porodu nie wyliczyla sama tylko mnie pyta kiedy rodze. Normalnie bylam znowu w szoku. Usg do 3 tyg mnie wezwia... Nastepna wizyta w 17 tyg.

Pobrala mi tylko krew i mocz i tyle....

Milego dnia panienki....

madziolina mowila ze zarodek jest ze niby wszystko sie spoko rozwija, ale tentna nie ma, zobaczymy co jutro pokaze beta nie nakrecam sie juz bo zfiksuje :P a co do tego ktory to tydzien to juz serio nie wiem bo 2 tyg temu lekarka tez mowila ze to 6 tydz, ostatnia @ mialam 3 maja cykle mam 31 dniowe :P
Ati gratulacje mega milo slyszec takie dobre wiadomosci :-)
...a po obiadku mam ochote na disco polo na fula na poprawe humorku :-D

Czesc kobietki.

Ati superasnie ze wizyta udana

Sikulinda to ja termin ostatniej @ mialam 2 maja i ostatnie cykle tez 31 dni hihi czyli termin bedziemy miec blisko siebie
[emoji106]

dopiero co dotarlismy do domu. padam na twarz :)
ogolnie to sklepu z łózkami juz nie ma a szkoda, za to kupilam sobie kilka ubranek ;)
Corka oczywiscie wariuje, maz poszedl grac w kosza, a ja bede odpoczywac jak sie w ogole da :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry