reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
U nas nie ma na szczescie fanow ogladania meczy... Ale Polakow obejrzymy xD

Antoch nie dał nam pospac jak zawsze w weekend kiedy tylko zmienia sie rytm dnia.

A teraz lezy jak anioleczek i gada pod karuzelką..:)

Betula a jeszcze niedawno narzekalas, ze mala czesto sie budzi ;)

Mkvet no to Antek tez taki wrazliwy na nowe miejsca jak widac, tylko myslalam, ze jak od "malucha" bedziemy go zabierac do dziadkow, to bedzie pamietal to miejsce...

Aschlee a zamierzasz jeszcze kiedys wrocic do Polski? Jak moja szwagierka po 10. latach wrocila z Irlandii to mowila, ze czula sie jakby zaczela nowe zycie w innym swiecie. Wszystko odnowione, drogi wyremontowane badz w trakcie ;) A w sklepach dziwnie sie czula, bo w Irlandii wszyscy zyczliwi, kasjerzy usmiechnieci i zagadujacy a w Polsce? A w Polsce...niekoniecznie ;)

Wczoraj myslalam, ze umre ze smiechu! Antos odkryl, ze umie piszczec :D komedie mielismy taka z niego, ze dzis mam zakwasy od smiechu ;) Zaczelo sie od tego, ze lezal po kapieli juz spiacy i tarl oczy. Jakos wyszlo, ze sciagnal sobie czape na oczy, ale wcale mu to nie przeszkadzalo, bo lezal, ssal piastki itd. no to ja sie zaczelam z niego smiac, ze spac mu sie chce to sobie swiatlo zgasil... i nagle pisk! to ja jeszcze bardziej w smiech! Sciagnelam mu czapke on znowu pisk i po chwili mina taka: "ejj to ja wydaje taki dzwiek!?" i tak przez jakies 10 minut non stop piszal. Ale to tak, az uszy bolały :D Wiem, wiem, ze kazde dziecko tak ma,ale to takie cudowne uczucie, jak on codzien nas czyms innym zaskakuje ;)

Ola jak mam byc szczera to nie...Nie wyobrazam sobie powrotu do Polski.Glupio to zabrzmi bo to ojczyzna i tak dalej ale jak bylam tam ten jeden dzien czulam sie jakos...dziwnie.Nie swojo

reklama
Bettina na textilu mają takie body poniżej linki
Link do: Body z krótkim rękawem bawełniane z printem, gładkie - XBK4167BI80 - txm24.pl
Link do: Body z krótkim rękawem bawełniane gładkie, z nadrukiem - XBK4166BI74 - txm24.pl
Link do: Body z krótkim rękawem bawełniane z printem, gładkie - XBK4168CE62 - txm24.pl

Ola moja też tak piszczy. Mało tego jak zauważy swoją starszą siostrę to zaczyna ją zaczepiać po swojemu i się cieszy a jak Laura do niej podejdzie to zaczyna piszczeć i czeka żeby ona z nią piszczała więc mam w domku taki koncert że uszy puchną bo piszczą na zmianę i wygląda to jakby prowadziły dialog.

Do góry