PaniAg
Fanka BB :)
Moj tez reaguje na swoje imie. Ogolnie jest bardzo pogodnym dzieckiem i fajny z niego śmieszek. Smieje sie nawet jak go daje do lustra
NowaNatka ,biedny dzidziusiek. Antek patrzyl ciagle w drzwi jak poszlam do sklepu. Ale zostal z tata.
Ola, moj mąż piwiedzial w zarcie,ze nasze forum to ,,szatanstwo belebubstwo,, hahahah a ja mu na to zeby zalozyl se forum ,,moj.garaz.pl,, albo ,,BabyOpel" zeby pisac
:" hej, umylem dzis mojego opelka, jakich uzywacie plynow, nie uczulaja? - Dzis testuje hak , trzymajcie kciuki. Jak tam wasze opelki. Ja swojemu dzis kupilem nowy zapach..."
Na co mąż smiechem prawie obudzil A. odwrocil sie i poszedl spac.
Wybaczcie ale mam dzis taki humor jakbym sie napila a kompot z wisni tylko doje od rana
NowaNatka ,biedny dzidziusiek. Antek patrzyl ciagle w drzwi jak poszlam do sklepu. Ale zostal z tata.
Ola, moj mąż piwiedzial w zarcie,ze nasze forum to ,,szatanstwo belebubstwo,, hahahah a ja mu na to zeby zalozyl se forum ,,moj.garaz.pl,, albo ,,BabyOpel" zeby pisac
:" hej, umylem dzis mojego opelka, jakich uzywacie plynow, nie uczulaja? - Dzis testuje hak , trzymajcie kciuki. Jak tam wasze opelki. Ja swojemu dzis kupilem nowy zapach..."
Na co mąż smiechem prawie obudzil A. odwrocil sie i poszedl spac.
Wybaczcie ale mam dzis taki humor jakbym sie napila a kompot z wisni tylko doje od rana
w planach byla wycieczka krajoznawcza do Puszczy Niepolomickiej, bo pogoda fajna, ale az nam sie odechcialo po tym wszystkim
Karol ma 5,5 m-ca, decyzja należy tylko do Ciebie kiedy zaczniesz. Jeżeli uważasz, że jest gotowy to możesz próbować. Moja koleżanka kp zaczęła jak jej córka miała właśnie 5,5 miesiąca, kp nie ucierpiało bo karmiła ponad rok.