reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Ale mnie dzisiaj przy niedzieli mąż wku... pojechał zawieść bratu pompę do wody i siedzi tam i siedzi nawet telefonu nie wziął. W końcu zadzwoniłam do szwagra i co słyszę śmiech chich kawka herbatka a ja tu siedzę sama z dziećmi. Normalnie ryczeć mi się chce nie dość że w tygodniu do późna sama to jeszcze w wolny dzień i taki numer odwalił.

No wrócił już no i faktycznie w ogóle nie widzi problemu jeszcze się dziwi o co mi chodzi. Nie no ja zaczynam podejrzewać że facetom brakuje jakiejś złączki w mózgu i dlatego odwalają takie cyrki. Biedni....

Mag a nie masz jakiegos pilnego wyjścia choc na chwilkę: zakupy śmieci itd.
Alicja zjada cały słoiczek 125g więc ja podgrzewam w słoiczku- wsadzam go do miseczki z gorąca wodą i jak karmie tak szybko nie stygnie bo słoiczek jest ciepły:)
Natka marchewka słodziutka:) teraz marchewkowa kupka bedzie a jak nie to zrównoważ sobie jabłuszkiem;)

Natka a dajesz ze słoiczka? ja miałam słoiczek na początku na dwa dni bo tyle moze otwarty stać w lodówce i tak zmieniałam a teraz jak zjada cały/prawie cały to codziennie staram się coś innego.

Natka to zalezy od Was:) jak chce Ci się robić codziennie co innego to podziwiam:)))) a ze słoiczka zobaczysz ile zje, tylko nie podgrzewaj całego na raz jak Karolek je na razie mniej, bedziesz miała na dwa dni:)

Aschlee no wygląda pysznie, dobrze ze moja owoce różnych firm wciska bo gerber jest dość ubogi.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry