Magmich ja mam jabłuszko z gerbera bo była promo. Mówisz, że bobovita lepsza? hmm
Demolka słoiczki po jedzeniu dla dzieci nie nadają się do wykorzystania ponownego, te pokrywki są tak zrobione, że nie da ich się ponownie zamknąć.
Ja planuję mrozić porcje ale muszę trochę o tym poczytać.
U nas lekarz nic nie mówił kiedy wit D, wyczytałam, że lepiej rano bo może powodować rewolucje brzuszkowe u maluszków i tak już zostało, dostaje przed mlekiem. Czasem mi się zapomni i dostaje po
Ola moja też jeszcze nie chrzczona i nic w tym temacie nie ruszone, nawet chrzestni nie wybrani

Akurat u nas z tym będzie straszny problem
Betula ja po cc i mm i probiotyk podawaliśmy tylko jakieś 3 tygodnie bo Hania miała problem z gazami. Wydaje mi się, że na siłę nie ma co pakować tych wszystkich specyfików w dziecko w końcu ostatecznie i tak chodzi o sprzedaż produkty a wiadomo, że matki są podatne na takie rzeczy. Gdyby coś było nie tak z florą naszych bobasów to na pewno byłoby to zauważalne w jakiś sposób, tak mi się wydaje
Magmich co za łapacz ślinek?

Zwykły śliniak czy jakiś inny wymysł?
My byliśmy u znajomych odwiedzić ich nowo narodzone dziecię. Jak to szybko się zapomina jakie dzieci były malutkie

Jechałam kawałek ich wózkiem, rety jaki on był ciężki, aż byłam w szoku