reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
ola, ten link to srednio nas dotyczy bo ja nie kp i zazwyczaj nie podaje mm na zadanie :)
ale bede sie trzymala tej zasady - "Nie zastępujemy (mleka) – uzupełniamy, oferujemy, podajemy dodatkowo – w żadnym wypadku nie zastępujemy.

jezu, czy wasze dzieci spia cos w dzien? mojej sie cos poprzestawialo i wrzeszczy pol dnia, ale spac za chiny nie pojdzie :/

Carolajna to ultradźwiękowe? Używasz? Sprawdza się? Swego czasu szukałam opinii ale nikt nie stosował :)

Ola bros ma wkłady do gniazdka, takie różowe. Niby po roku ale czytałam, że można wcześniej. Może nie na całą noc ale na 2 h włączyć aby padło to robactwo?
Biedne dziecko Twojej koleżanki, ja chodzę z Hanią tam gdzie są dzieci bo lubi patrzeć. Ostatnio w tv jak lecieli Mali giganci to aż skakała z radości :p

Co do herbatek granulowanych hipp wycofał je z produkcji bo chcą być bio a granulki takie nie są. Właśnie zamiast nich wprowadzili te torebkowe, nie mają dodatków. ;)

Ale dzisiaj pospałyśmy, do 7 a potem jeszcze od 8 do 9.30 :D W nocy wstałam 2 razy przekręcić z brzuszka na plecy. ;)

Te wtyczki chicco są w rossmannie

Betula bo prawde mowiac, szukalam informacji pod siebie, ale tak czy siak, czy mleko modyfikowane czy mleko matki powino stanowic podstawe zywieniowa dla dziecka polrocznego.

Bettina a stosujesz ten bros? dziala?
Ja tez zabieram Antka tam, gdzie sa dzieci, lubi na nie patrzec i zawsze sie do nich usmiecha, ciagnie swoj do swego :D

Carolajna a to takie masz Link do: Chicco, urządzenie do odstraszania komarów (zasilanie sieciowe)

Ostatnia edycja:
Betula bo prawde mowiac, szukalam informacji pod siebie, ale tak czy siak, czy mleko modyfikowane czy mleko matki powino stanowic podstawe zywieniowa dla dziecka polrocznego.

Bettina a stosujesz ten bros? dziala?
Ja tez zabieram Antka tam, gdzie sa dzieci, lubi na nie patrzec i zawsze sie do nich usmiecha, ciagnie swoj do swego :D

Carolajna a to takie masz Link do: Chicco, urządzenie do odstraszania komarów (zasilanie sieciowe)
Nie, mam takie malutkie na baterie.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry