Hej!! Obiecalam wiec pisze. Z gory przepraszam za błędy i brak polskich znaków. A więc mój telefon w rozsypce i mimo ze stałe połączenie z netem mam, to milion razy posta nie mogłam dać albo nie zapisał wersji roboczej. A klawiatura na lapku wyglada bezlitośnie,lepiej nie pytajcie...ale tu przynajmniej sie zapisuje. Za nami kiepski czas. Najpierw remonty (nienawidze ich ale czego sie nie robi by bylo ładniej) potem dopadł nas kryzys małżeński i nie wiem czy nie trwa dalej ale ja po prostu odpusciłam, dzieci najwazniejsze. Potem na jaw wyszło kilka przykrych spraw, że też musiałam to "przetrawic"aj życie. Borykaliśmy sie też z jelitowka, choć małą ominęło. Teraz przeziębienie wszyscy po kolei chorzy ja jako ostatnia złapałam i jak zwykle najgorzej przechodzę... Ważne że dzieciaki w miare łagodnie.
U nas nocki ok pomimo ząbkowania pediatra twierdzi ,że dziąsełka opuchnięte używamy maści dentinox ale nie zauwazyłam zmian w zachowaniu ;-) Mała śpi zazwyczaj od21.30 do 6.30 mleko i dalej spac do okolo 9. Wiec z tym nie narzekamy. A ja zanim wszystko ogarne to okolo północy sie kłade i moment zasypiam.
Własnie kwestia wagi i mojego wygladu tez mi spedza sen z powiek. No i tekst kolezanki chyba ci sie przytyło a ona trzy razy grubsza haha. Fakt cały czas wisi nade mna te 3kg do wagi sprzed ciazy ale to podjadanie mnie gubi :-/
Ktoś pytał o chrupki mój M.dal małej takie małe kukurydziane cos go podkusiło ale nic sie nie dzieje. Za sloiczkami młoda tez przepada az nadto w szoku byłam. Zobaczymy jak będzie z nowymi smakami jutro brokuł... a starszy na widok sloiczkow a bardziej tego co w nich jest ma odruch wymiotny hihi.
Magmich dobrze kojarze , bierzesz biotebal? jestes zadowolona czy nie widzisz poprawy? Moje włosy to masakra lecą garściami.
A i witam nowe mamuski!
Carolajna gratuluje ciąży!Oby fasolka rosła zdrowo! Duzo sił! :-)