reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Ja tez takie mam wrazenie czasami jakby mi cos babelkowalo w brzuszku :) a ja zas z drugiej strony martwie sie jak nie mam zadnych objawow, np dzisiaj przez kilka godzin czulam sie ok i panikowalam, no to teraz mam za swoje bo wszystko powrocilo ze zdwojona sila :)

reklama
Gwiazdeczka to ja już 2 dzien z rzędu bez zachcianek :-) i bez obrzerania się ;-) ale to może być chwilowe spowodowane upalami ale za to pije jak najeta 3 butelki 1.5 L minimum dziennie

Ja zachcianek nie mam, a raczej staram sie je ignorowac w pierwszej ciazy przytylam ponad 30kg i nie chce tego powtarzac :o ale caly czas mi sie chce spac, mam wrazenie jakbym zaraz miala zwymiotowac, wszystko mi smierdzi i cycki mnie bola :o a dzisiaj na kilka godzin czulam sie normalnie i zaczelam panikowac no to mam za swoje i zaliczylam pierwsze rzyganko :D

Gwiazdeczka współczuję mnie kilka razy zmulilo i tyle cycki bolą dalej zmęczenie jest ale już nie takie jak na początku zapachy dalej wyczuwam na kilometry ;-) i wielka mega wielka ochota na sex od jakiegoś tygodnia :-)

Heh tez narzekać nie mogłam ;-) ale teraz to masakra męża nie ma więc cóż zostaje hmm celibat ;-) w poprzednich ciazach sex mógł dla mnie nie istnieć a teraz to fiu fiu ;-) wogóle ta ciaza jest całkiem inna ;-) ale to chyba Przez to ze brałam anty ;-)

A maz gdzie? Nie moze wrocic na szybki numerek ;) U mnie narazie tak samo jak w poprzedniej.. No orpocz sexu bo w poprzedniej to moglam cztery razy po dwa razy a teraz najchetniej to bym spala :)

Gwiazdeczka no niestety mąż w wojsku jakieś 600 km od domu wiec raczej nie przyjedzie ;) teraz będzie dopiero za 2 tygodnie
Gwiazdeczka a który ty tydzień bo nie widzę na tel suwaczkow i zgadywać musze ;)

Malinko dziękuję :* Marcel wciąż ma odczyn pozytywny na jajko ( białko u żółtko), roztocza kurzu i pleśnie,ale u niego jajko uczulilo mniej niż ostatnio,więc jest szansa,że będzie mógł je jeść :-) Z kurzem gorsza sprawa,ale to samo mam z Nika,więc jakoś walczymy. Moje zatoki ok póki co. Dziękuję,że pytasz. Chyba inhalacje pomogły,bo było na prawdę źle :nerd: Mam taki sam wstręt do mięsa. Masakra normalnie :eek: A czemu Zuzi nje chcą zrobić testów? :confused: Tylko nie pisz proszę,że nie są wiarygodne,bo to nie prawda ;-)

Gwiazdeczko tez mieszkałam kiedyś w somerset :-) Nawet nie wiedziałam,że Ty z uk. Kochana,a spróbuj może zadzwonić do szpitala i poprosić o połączenie z zespołem położnych. Tam wytłumacz o co chodzi. Na pewno znajdzie się szybko wizyta. A jak nie,to dzwon do położnej co godzinę. W końcu zrozumie,że to ważne ;) Ja miałam różne akcje w ciazach,ale zawsze jest jakiś sposób,by po dobroci się z nimi dogadać. Powodzenia kochana :-)

Carolajna moja najstarsza córka była do tej pory tylko raz beze mnie z babcią w Pl. I mimo,że sama nie poleciała,to ja chciałam jajko znieść :p Nic dziwnego,że przeżywasz :-)

Bozienko w trzeciej i czwartej ciąży poczułam ruchy bardzo szybko,bo ok 12 tc. Nikt mi nie powie,że to nie możliwe. W każdej kolejnej czuje się szybciej,także kto wie? ;-)

reklama
Magda :-D nawet nie wiesz jakiego mam teraz banana na ryjku no wiem ze czuje się wcześniej ale czy ja wiem w 1 czułam w 16 w 2 czułam w 14 jejku jak bym chciała żeby to był dzidziuś dałaś mi nadzieje :-) hehehe :-) na necie nawet nie sprawdzam bo oczywiście będą różne różności pisać ;-) wsumie to ja już kolo 12 jestem ;-) patrząc na moje pomoce w telefonie ;-)

Do góry