Malinko dziękuję :* Marcel wciąż ma odczyn pozytywny na jajko ( białko u żółtko), roztocza kurzu i pleśnie,ale u niego jajko uczulilo mniej niż ostatnio,więc jest szansa,że będzie mógł je jeść :-) Z kurzem gorsza sprawa,ale to samo mam z Nika,więc jakoś walczymy. Moje zatoki ok póki co. Dziękuję,że pytasz. Chyba inhalacje pomogły,bo było na prawdę źle

Mam taki sam wstręt do mięsa. Masakra normalnie

A czemu Zuzi nje chcą zrobić testów?

Tylko nie pisz proszę,że nie są wiarygodne,bo to nie prawda ;-)
Gwiazdeczko tez mieszkałam kiedyś w somerset :-) Nawet nie wiedziałam,że Ty z uk. Kochana,a spróbuj może zadzwonić do szpitala i poprosić o połączenie z zespołem położnych. Tam wytłumacz o co chodzi. Na pewno znajdzie się szybko wizyta. A jak nie,to dzwon do położnej co godzinę. W końcu zrozumie,że to ważne

Ja miałam różne akcje w ciazach,ale zawsze jest jakiś sposób,by po dobroci się z nimi dogadać. Powodzenia kochana :-)
Carolajna moja najstarsza córka była do tej pory tylko raz beze mnie z babcią w Pl. I mimo,że sama nie poleciała,to ja chciałam jajko znieść

Nic dziwnego,że przeżywasz :-)
Bozienko w trzeciej i czwartej ciąży poczułam ruchy bardzo szybko,bo ok 12 tc. Nikt mi nie powie,że to nie możliwe. W każdej kolejnej czuje się szybciej,także kto wie? ;-)