• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2016

Solla no nie! Kurcze,długo na te opony musicie czekać. Myśmy mieli taką sytuację,ale nas scholowali na pierwszy lepszy warsztat i oponę wymienili. Mąż by to sam zrobił,ale samochód był zbyt upakowany i to była zima,a kolo od strony autostrady. Straciliśmy wtedy tylko pół dnia. Kochana,trzymam kciuki,żebyście mogli jak najszybciej jechać dalej!

reklama
Cześć Dziewczyny, ja już po usg prenatalnym.
Trisomia 21 1:1371
Trisomia 18 1:4464
Trosomia 13 mniej niż 1:20000
Krew tez badalam, ale wyniki dopiero za tydzien. Ponoć wyglada to prawidłowo... Sama nie wiem co p tym myślec.
Przeziernosc Karkowa raz 1,9 raz 2,1 zależnie jak sie obrócił. Znamy już płeć, to CHŁOPCZYK :)
Niektóre dziewczyny pytały czy to badanie dowcipne czy brzusznej. U mnie już brzuszne było :)

Milenia wyniki ok! Super!
Mi w pierwszej ciazy robil dopochwowo, a teraz pewnie bedzie przez brzuch.
Jeju mi sie caly czas wydaje, ze powinnam czuc brzuch, a ja nic, jak bym w ciazy nie byla

reklama
Betula 12 tydzień i 6 dzień wychodzi ze wszystkich badań. Od razu mowię ze ruchy sa b. delikatne i tylko wieczorem gdy leżę na wznak :) jakbym nie przeżyła to bym nie uwierzyła, ze tak wcześnie cos czuć :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry