reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Milenia zazdroszczę ja do czwartku zwariuje ;(

Madziolina ja juz reż nic nie czuje nawet piersi ledwo ledwo

Dziewczyny zazdroszczę wam ruchów dziś jak się obudziłam leżałam spokojnie i starałam się coś wyczuć ale niestety :( w pewnym momencie sobie myślę oooo chyba to to ale w końcu stwierdziłam ze mam wybujala wyobraźnię;) u mnie 12 +2

Cześć szmokuss ja czekam na wyniki badań i 1 sierpnia do endokrynologa bo też ma podejrzenia co do hashimoto póki co jodid 100

Landrynko kochana czekam na wieści co u ciebie jak juz sobie wszystko poukładać :*

Bozienko ja dziś otwieram chleb i mówię ale śmierdzi ... nikt nie czuł a ja się go noe tknelam bo mi si3 podejrzany wydawał

Ktoś pytał o tabletki to ja całą garść mam;)
Jodid 100
Magnez 3 razy dziennie
Luteina 2x dziemię
Folik który mam brać aż mi się opakowanie skończy ;)
I witaminy ogólne mama plus czy jakoś tak

Hej dziewczyny,
Witaj Szmokuss, tylko się cieszyć, że ciąża przebiegadobrze.
Milenia zazdroszczę , że już znasz płeć, kto wie, może jateż poznam na genetycznym, chociaż pewnie nie będę do tego się bardzoprzywiązywać, bo wiadomo jak to jest z tym wczesnym wyznaczaniem płci.
Jadźka ja biorę Femibion Natal 1, teraz będę przechodzić na2.
Madziolina, ja od początku mało co czuję i mało co mnieboli, czasami jak się źle położyłam to poczułam piersi albo jakieś delikatneciągnięcie, ale generalnie cieszę się, że wszystko jest dobrze.

Bozienka, dziękuje za wyniki, wieczorem wejdę na kompa i tam otworze załącznik.

Jadzka, miałam wrażenie ze z dziewczynka mi będzie łatwiej... Będę miała okazje sprawdzić czy córa czy syn jest łatwiejszy w obsłudze.
Zanim mi lekarz powiedział płeć sama widziałam te wielkie jajeczka ;) raczej nie znikną
Witaminy na razie biorę tylko kwas foliowy, ale już mam kupione Pregna plus i feminatal Classic i za tydzień zacznę je brać jakoś na zmianę

Dziewczyny farbowalyscie juz wlosy? Macie jakieś sprawdzone w miarę bezpieczne farby?

reklama
Do góry