Bozienko cos wiem o utracie kondycji, przed ciaza biegalam sobie rano po 25 minut, trase przebiegalam cala bez zatrzymki, tydzien temu bieglam ostatni raz.. Po minucie trace oddech i nie dam rady. Teraz tylko silownia ale nie jak przedtem sesja po 40min- godzine, teraz ledwo 20 minut wytrzymuje nie wspominajac o tym, ze wszystkie ciezary musialam zmienic na kilo lub dwa
Ashlee a ja tam tesknie za serami plesniowymi i mi ten ich zapach (smrod?) w ogole nie przeszkadza. Za to zapach kielbasy, olejow, smazonego.. Fuuuj
Szmokus Witaj!! Nie wiem czy pisalas i przegapilam ale napisz czy to Twoja pierwsza ciaza? Na zaparcie najlepsza jest dieta bogata w warzywa i owoce a takze duzo blonnika i wody conajmniej 2l dziennie. Za to malo cukrow i smazonego. Po dwoch dniach trzymania dobrej diety wszystko wroci do normy
Kasiaczek bidulko wspolczuje

wiem przez co przechodzisz w pierwszej ciazy wymiotowalam siedem miesiecy
Magda super, ze mialas taki szybki odzew i ze jestes zadowolona, tak trzymac
Novaspace wspolczuje wiercenia, nie cierpie tego jak juz mam chwile dla siebie a tu np sasiad robi remont albo cos wierca albo buduja..
Demolka udanych wakacji!!! Niestety ale w ciazy sie tyje

nie martw sie tym za bardzo, bedzie czas zeby to wszystko zrzucic
Beemik witaj!!! Gratuluje upragnionej ciazy!! Rozgosc sie Kochana. Ja mieszkam w Anglii na stale
Zaba witaj!!! Dlugo sie staraliscie?? Niestety nikt tego na glos nie mowi, ale ciaza moze dac po dupci.. Jedyne co mozna zrobic to zacisnac zeby trzymaj jako taka zdrowa diete i jakos przetrwac te 9 miesiecy. Razem damy rade
Pimpolada mnie nie bylo dwa dni i chcialam nadrobic wszystko ale nie daje rady i nadrabiam tylko dzisiaj. Moj mozg zostal przejety przez maluszka wszystko zapominam i jestem taka jakas nieogarnieta