Cześć dziewczyny. Ja dopiero wróciłam do domu. Przeczytałam o tajnych grupach i jednak mimo zmęczenia piszę.
Dla mnie to bez sensu. Po pierwsze bardzo dużo osób dołącza jeszcze. Po drugie ja osobiście używam dużo fb,ale mam konto mocno zabezpieczone,więc dla Was zapewne wyjdę od razu na trolla,bo mało kto widzi co dodaje na swoim profilu ( jestem ostrożna w sieci). Inna sprawa,kryterium dodawania osób do tajnej grupy na BB. Kto ma o tym decydować? Przecież to chore w sytuacji gdy tak mało się znamy. Skończy się jak zawsze. Do tajnej/ zamkniętej grupy wejdzie każdy,bo niby jak tu komuś odmówić? Ten wątek upadnie u zostanie wielka pustka na lutowkach :-(
Nie,nie....ja zostaje tutaj. Chcecie to idzcie gdzie indziej. Nie zrozumcie mnie źle,ale jak tak wszędzie będą tylko tajne grupy,to w końcu zlikwiduja to forum. I nie piszcie proszę,że można być tu i tam....takie coś nigdy nie wychodzi.
Poza tym jak jakaś część osób zostanie tylko tutaj,to jakoś przykro będzie wiedzieć,że na zamkniętych wątkach każdy wie i rozmawia o tych osobach. Zawsze tak jest. Bez sensu takie coś.....
Dobrej nocy dla Was!