• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Bozienka wspolczuje
Carolajna ja migreny nie mam ale często głową mnoe pobolewa ostatnio zwłaszcza jak się położę w dzień spać o tak jak się nie położę to chodze ścieta a jak się położę to wstaje z mega bólem głowy ale nasz części na drugi dzień przechodzi
Ja od kilku dni mniej się udzielam :( mimo że was podczytuje ale coś nie teges się czuje dziś to już wogule miałam klucia jakby w lewym jajniku i juz nie wiem co się dzieje na szczęście wizyta w sobotę to już nie daleko mam nadzieje ze obędzie się bez interwencji w między czasie :(

Carolajna, a probowałas tak jak magda_z_uk kiedys pisala, ze jej pomaga mocna kawa z cukrem i cytryna? Współczuje, bo migreny pojawiaja sie nagle i czasami nic na nie dziala, trzeba przetrzymac...

reklama
Dziewczyny a odkąd jestescie w ciązy to spicie lepiej czy gorzej? Ja na poczatku meczyłam sie do 2-3 w.nocy, potem było ok, a teraz mam jakies chore sny, wierce sie w nocy i wstaje np. tak jak dzisiaj o 4 rano i spac nie moge :-/ Dodam, ze nigdy wczesniej nie miałam problemow ze snem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry