reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Bozienka u nas SOR to ok 8-12h czekania na przyjęcie. Lekarz każe w takiej sytuacji jechać na IP a u nas kładą na 2-3 dni bez badania, badanie jest po przyjęciu.

Bozienka wspolczuje
Carolajna ja migreny nie mam ale często głową mnoe pobolewa ostatnio zwłaszcza jak się położę w dzień spać o tak jak się nie położę to chodze ścieta a jak się położę to wstaje z mega bólem głowy ale nasz części na drugi dzień przechodzi
Ja od kilku dni mniej się udzielam :( mimo że was podczytuje ale coś nie teges się czuje dziś to już wogule miałam klucia jakby w lewym jajniku i juz nie wiem co się dzieje na szczęście wizyta w sobotę to już nie daleko mam nadzieje ze obędzie się bez interwencji w między czasie :(

Carolajna, a probowałas tak jak magda_z_uk kiedys pisala, ze jej pomaga mocna kawa z cukrem i cytryna? Współczuje, bo migreny pojawiaja sie nagle i czasami nic na nie dziala, trzeba przetrzymac...

Beemik tak, próbowałam, przy lżejszym bólu działa ale nie przy tak mocnej migrenie. Jak tylko poczułam kawę to wymiotowałam

reklama
Dziewczyny a odkąd jestescie w ciązy to spicie lepiej czy gorzej? Ja na poczatku meczyłam sie do 2-3 w.nocy, potem było ok, a teraz mam jakies chore sny, wierce sie w nocy i wstaje np. tak jak dzisiaj o 4 rano i spac nie moge :-/ Dodam, ze nigdy wczesniej nie miałam problemow ze snem.

Do góry