reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Tylko ten pajac ma ten program komputerowy, w ktorym ma moje usg i dane z niego i tam wklepuje wyniki krwi i ten program przelicza jeszcze raz ryzyko.

reklama
Ati dobra decyzja, żeby go zmienić jak ma taki stosunek do pacjentki, która go tak bardzo potrzebuje.

A majonez mniam, właśnie mi się skończył, bo używam cały czas :-)

Ja tez na ziemniaki ! Bozienka w zupie szczególnie [emoji4] aaaa pycha !! No i mega mi sie na słodycze zrobiło, na początku nie mogłam patrzeć a teraz non stop cos słodkiego bym jadła, aż mi ślina leci [emoji6]

Ati przy nieznacznie podwyższonym białku Pappa moi lekarze zawsze mówili,że jest ok. Dzieci mam zdrowe ;-) Obniżone wskazuje, na możliwość wystąpienia trisomii, ale to Ciebie kochana nie dotyczy :tak:

Co do płci, to tak.....przeczucia mam na chłopca, NUB dziś dziewczynkowy, a jak będzie czas pokaże ;-)

reklama
Heh ja się już doczekać niemoga kolejnej wizyty żeby sprawdzić kto tam jest może się uda ;-) maz cicho liczy na syna i zakazy razem powtarza źr to będzie Alex mała kopia tatusia ;-) a więc zobaczymy

Do góry